🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

Dün yapıyorlardı öyle bişey 20 kişi toplandımı bilmiyorum ama. Ben vpn i kullanamıyorum artık sanırım sıkıntı var kasper de, onu araştıp alın isterseniz.
Kullanılıyor ben kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vpnsi ücretli. ek ücret ödemen gerekiyor.
premıum ve plusta ücretli değil

Nasıl plus alınca VPN içinde olmuyor mu?
oluyor ya bunlar bilmiyor

premıum ve plusta ücretli değil

oluyor ya bunlar bilmiyor
bir kişiye bedava oluyor gerisine değil. nereye bunlar bilmiyor? deneyimledik zamanında.

En son denediğimde bağlanamıyordu, hatta bundan dolayı yeni aldığım aboneliği iptal ettirdim, kötü oldu bu.

hocam yıllardır antivirüs uygulaması kullanmıyorum en son yıllar önce lisede staj yaptığım yerde okul pclerine kuruyorduk cd si 80tl falandı o zamanlar. tam olarak ne işe yarıyor açıklayacak biri var mı windowsun kendi programı yeterli değil mi?
Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama hiç bir olayı yok açıkçası, saçma sapan Hintli youtube kanallarının açıklamada paylaştığı crack için dosyaları indirmediğin sürece, güvenilir olmayan sitelerden korsan program/oyun kurmadığın sürece bi sorun yaşamazsın ki onların %99 unu windows defender da hallediyor, sürekli güncelleme alıyor defender yeni tehtidlere/açıklara karşı.

Tabi win 11 lazım, 10 desteği uzatılmış sürümleri hariç güvenlik desteği almıyor artık.

Boşuna PC hantallaştırıp şişiriyor, bloatware, false positive uyarıları verip durur, yify gibi güvenilir sitelere block koyuyor kafasına göre vs hele Kasper, paranoyaklık seviyesinde sıkı koruması. Plus falan alıyosan VPN'i iyidir onu bilemem

Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama hiç bir olayı yok açıkçası, saçma sapan Hintli youtube kanallarının açıklamada paylaştığı crack için dosyaları indirmediğin sürece, güvenilir olmayan sitelerden korsan program/oyun kurmadığın sürece bi sorun yaşamazsın ki onların %99 unu windows defender da hallediyor, sürekli güncelleme alıyor defender yeni tehtidlere/açıklara karşı.

Tabi win 11 lazım, 10 desteği uzatılmış sürümleri hariç güvenlik desteği almıyor artık.

Boşuna PC hantallaştırıp şişiriyor, bloatware, false positive uyarıları verip durur, yify gibi güvenilir sitelere block koyuyor kafasına göre vs hele Kasper, paranoyaklık seviyesinde sıkı koruması. Plus falan alıyosan VPN'i iyidir onu bilemem
bende bir önceki yorumumda söylediğim gibi o zamanlardan beri antivirüs programları için aynı şeyi düşünüyorum ki şuanda opera kullanıyorum tarayıcı olarak vpn olarak yeterli geliyor. başka ne için kullanıyorlar bilmiyorum fakat bidaha para vermek gereksiz gibi geldiği için sormuştum bende

eset kullanıyorum yıllardır en son ne zaman format attım hatırlamıyorum bile

2 senedir kendim kullanıyorum bende format atmadım. pc de yavaşlamada yok . 4060 ve i5 li sistem kullanıyorum. kaspersky ile bir sorun yaşamadım. yıllık 25 TL vermek zor ise tek alacağım kendime

Geri