@Memo256 okuma yazma hızları resmi sitede 7000 okuma 5700 yazma gözüküyor lakin o konuda bilgim yok okuma yazma hızım resmi sonuçlardan daha iyi çıktı hatta tekrar senin için test ediyorum ama sonuçlar beklediğimden yine daha iyi geldi sebebini söylemesemde tesadüf olmadığı kesin neyse fazla sayının zararı olmaz
okuma yazma testi video izlerken ve arka planda oyun indirirken yaptım.
soğutucusuz çok ısınıyor denmiş. kasada kullanacak için soğutucu takılır ama laptop için sorun. fiyat çok iyi ama pasif soğutuculu olduğu için sabah adata legend 900 pro aldım. umarım laptopta ısı sorunu yaşatmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özellikler çok iyi. desktop için pasif soğutucu takıp alırdım.
tekliflere açığım ama bulamadım kardeş ya . 10k dan aşağı düzgün ürün yok. itopya indirimi varmış kaçırdım. siteye girdiğimde 2tblardan kalanların fiyatı piyasa fiyatı üstündeydi, indirimli olanlarda stok bittiği için fiyat yazmıyordu.
şimdi amazonda sn5100 2t stoğa girdi ve fiyat 6399 tl. epey verisine göre çok bi fark yok. o yüzden adatayı iptal etmedim şimdilik, yolda geliyo.
ssd sadece depolama amacıyla kullanılacağım. sistem samsung 980 pro 1tb ssdde çalışıyor. ikinci slot boş, oraya takıp kullanacağım, o yüzden pasif soğutuculu ve az ısınan bir ürün bakıyorum
@by_yp ozaman kioxia exceria filan alabilirsin ama tbw tabii ki ne kadar yüksek olsa da senin 20 senede onu doldurman zor yani o kadar takılma tabi illa marka olsun bilindik olsun dersen kioxia alabilirsin exceria modelini alır heatsinki sökersin laptoba öyle takarsın. alcaksan tlc nand olmasına bak qlc den ziyade tlc olsun varsa birde dram olsun ama yedek dosya için kullancaksan windows kurmucaksan dram olmasa da olur .