🔥İndirim Amazon Flaş Fırsatlar (BAŞLADI)

Bir telefona 80-100-120K veren arkadaşlar kaç lira maaş alıyor cidden merak ediyorum.

Şahsen 50K alıyorum elimde server kayıtlı s23 ultra var, bırak 100K yı bir telefona 50K bile vermek inanılmaz uçuk kaçık geliyor...
30 k alıyorum 15 pro kullanıyorum satarken zararım minimuma iniyor bu yüzden sadece ios kullanıyorum android i şimdi alsam 1 saat sonra %30 değer kaybetmiş oluyor :)

apple ülkemizde prestij ürünü oldu çıktı. Millet android telefonu kullananı görünce değilşik gözlerle bakıyor lol. bu bir gerçek keşke olmasa ve saçma bir şey ama öyle.
vallahi bende de yd 16 pro max var. işletme cart curt 86k ya gelmişti. sonradan çok pişman oldum aldığıma. sanırım bunu eskittikten sonra bir daha iphone almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 k alıyorum 15 pro kullanıyorum satarken zararım minimuma iniyor bu yüzden sadece ios kullanıyorum android i şimdi alsam 1 saat sonra %30 değer kaybetmiş oluyor :)
reis 3 sene sonra maks kaça satabilirsin? en baba aldığın fiyata onda da enflasyon 3 kat artıyor zaten. hiçbir şekilde zararın düşük olmuyor

vallahi bende de yd 16 pro max var. işletme cart curt 86k ya gelmişti. sonradan çok pişman oldum aldığıma. sanırım bunu eskittikten sonra bir daha iphone almam
şahsen bende aynı şekilde 15 pro var. 68.5 a almıştım kasım 2023 te. şu an trade up da 60k veriyorlar. Bu kadar değerini koruyabilen başka meret yok. Tabi yine eridi enflasyon karşısında ama aldığın fiyata bu kadar yakın satabileceğin başka bir cihaz yok bir de 2 yıl kullandım yanş

dreame'yi ne ara çektiniz be caniler :kekw:

1tb indirime sokmuşlar alan herkes zaten düz 17 alıp geçiyor. pro maxi kim napsın 130k ya lol :D

O paraya altın alır yada arabamın üzerine koyarım, 100 k fark araçta yeri geliyo 40k km oynatıyo ytd

1764277322321.webp

Tamam kardeşim baya indirime sokmuşsunuz 131.998.80TL

Son düzenleme:
Geri