cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 361
yok aygırfon
sdfjhbkçdshj bvöfStanley termos almıştım daha da düşerse iade alabilir miyim
yok aygırfon
sdfjhbkçdshj bvöfStanley termos almıştım daha da düşerse iade alabilir miyim
benimde aklımda bu varda kredi çekmek şartniyetim bu gece güzel bir 17 kapmak
zorkaça düşer acaba pro max 100 e görürmüyüz
17k cık indirim ya amazona koymazbenimde aklımda bu varda kredi çekmek şart
Apple iPhone 17 256 GB: ProMotion teknolojisine sahip 6.3 inç ekran, A19 Çip, Daha Pratik Grup Selfie’leri İçin Yeni Center Stage Ön Kamera, Çizilmelere Karşı Daha Dayanıklı; Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 17 256 GB: ProMotion teknolojisine sahip 6.3 inç ekran, A19 Çip, Daha Pratik Grup Selfie’leri İçin Yeni Center Stage Ön Kamera, Çizilmelere Karşı Daha Dayanıklı; Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zor
Deame L10s Ultra Gen 2 bilgisini nereden aldınız hocam? Almayı düşündüğüm robot ve 2 ay sonra düğünüm var. Kesinse uyanık kalacağım.Alıntıyı görüntüle
Amazon'da Stoklarla Sınırlı Flaş Fırsatlar saat 00:00'da başlayacak
Yarın gün içerisinde 10:00 - 16:00 ve 20:00'da farklı ürünlerle Flaş Fırsatlar devam edecek.
Bu gece 00:00'da
iPhone 17 Pro , Dreame L10s Ultra Gen 2 Robot Süpürge ve farklı ürünlerde indirim olabilir.
Deame L10s Ultra Gen 2 bilgisini nereden aldınız hocam? Almayı düşündüğüm robot ve 2 ay sonra düğünüm var. Kesinse uyanık kalacağım.
Pardon hocam görseli incelememiştim. Çok teşekkür ederim.
58" 16keyv 50" qled 12k aldım kendi odama
Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
80k ya en baba 75 inc miniled alındığı bir devirde ciddi absürt fiyatlar. ama maalesef bi apple fetişimiz var ülkecekBir telefona 80-100-120K veren arkadaşlar kaç lira maaş alıyor cidden merak ediyorum.
Şahsen 50K alıyorum elimde server kayıtlı s23 ultra var, bırak 100K yı bir telefona 50K bile vermek inanılmaz uçuk kaçık geliyor...
Genelde asgari ücretlilrr ilginç bi şekildeBir telefona 80-100-120K veren arkadaşlar kaç lira maaş alıyor cidden merak ediyorum.
Şahsen 50K alıyorum elimde server kayıtlı s23 ultra var, bırak 100K yı bir telefona 50K bile vermek inanılmaz uçuk kaçık geliyor...
apple ülkemizde prestij ürünü oldu çıktı. Millet android telefonu kullananı görünce değilşik gözlerle bakıyor lol. bu bir gerçek keşke olmasa ve saçma bir şey ama öyle.80k ya en baba 75 inc alındığı bir devirde ciddi absürt fiyatlar. ama maalesef bi apple fetişimiz var ülkecek