🔥İndirim Amazon Flaş Fırsatlar (BAŞLADI)

niyetim bu gece güzel bir 17 kapmak
benimde aklımda bu varda kredi çekmek şart :(

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaça düşer acaba pro max 100 e görürmüyüz
zor

benimde aklımda bu varda kredi çekmek şart :(

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zor
17k cık indirim ya amazona koymaz

Alıntıyı görüntüle

Amazon'da Stoklarla Sınırlı Flaş Fırsatlar saat 00:00'da başlayacak
Yarın gün içerisinde 10:00 - 16:00 ve 20:00'da farklı ürünlerle Flaş Fırsatlar devam edecek.

Bu gece 00:00'da
iPhone 17 Pro , Dreame L10s Ultra Gen 2 Robot Süpürge ve farklı ürünlerde indirim olabilir.
Deame L10s Ultra Gen 2 bilgisini nereden aldınız hocam? Almayı düşündüğüm robot ve 2 ay sonra düğünüm var. Kesinse uyanık kalacağım.

Deame L10s Ultra Gen 2 bilgisini nereden aldınız hocam? Almayı düşündüğüm robot ve 2 ay sonra düğünüm var. Kesinse uyanık kalacağım.
Screenshot_21.webp

Anakart ve ekran karını halletmem lazım :) umarım güzel bir fırsat yakalarız

pro max mi pro mu acaba

Bir telefona 80-100-120K veren arkadaşlar kaç lira maaş alıyor cidden merak ediyorum.

Şahsen 50K alıyorum elimde server kayıtlı s23 ultra var, bırak 100K yı bir telefona 50K bile vermek inanılmaz uçuk kaçık geliyor...

Bir telefona 80-100-120K veren arkadaşlar kaç lira maaş alıyor cidden merak ediyorum.

Şahsen 50K alıyorum elimde server kayıtlı s23 ultra var, bırak 100K yı bir telefona 50K bile vermek inanılmaz uçuk kaçık geliyor...
80k ya en baba 75 inc miniled alındığı bir devirde ciddi absürt fiyatlar. ama maalesef bi apple fetişimiz var ülkecek

Genelde asgari ücretlilrr ilginç bi şekilde 🫡🥲

80k ya en baba 75 inc alındığı bir devirde ciddi absürt fiyatlar. ama maalesef bi apple fetişimiz var ülkecek
apple ülkemizde prestij ürünü oldu çıktı. Millet android telefonu kullananı görünce değilşik gözlerle bakıyor lol. bu bir gerçek keşke olmasa ve saçma bir şey ama öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri