❌İndirim Bitti! 10.500 TL XPG Lancer Rgb White 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30

pahalıya almadım aralık 2024 te aldım sonra yavaş yavaş artmaya başladı zaten aldığım fiyata crucial cl46 ramleri sattım 1-2 ay sonra
benim de 2k aldığım 2x16 crucial cl46 ramlar halen duruyor. satılmıyordu. şimdi herhalde havada kara da gider :)

Hocam nasıl test yaptın biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?Almadan önce ne yapmak lazım?
memtest86 (yaklaşık 5-6 saat sürer 2 kere yaparsan), occt cpu/ram stabilite testi(kısa sürer) ve windows bellek tanılama yaparsın ki o da 10 15 dakika sürer tahmini, sonuçlarını olay görüntüleyicisinde görürsün. Bunları yap üstüne bir iki oyunda aç oyna mavi ekran almıyorsan sıkıntı yok. Bu kadar test yapmanın amacı, bir testte hata veren diğerinde vermeyebilir ama bu dediklerimi yaparsan %99 garanti altındasın.

memtest86 (yaklaşık 5-6 saat sürer 2 kere yaparsan), occt cpu/ram stabilite testi(kısa sürer) ve windows bellek tanılama yaparsın ki o da 10 15 dakika sürer tahmini, sonuçlarını olay görüntüleyicisinde görürsün. Bunları yap üstüne bir iki oyunda aç oyna mavi ekran almıyorsan sıkıntı yok. Bu kadar test yapmanın amacı, bir testte hata veren diğerinde vermeyebilir ama bu dediklerimi yaparsan %99 garanti altındasın.
Teşekkürler hocam

Bu ramler amd sistemde çalışır mı?
kargoya verilirse haber verebilir misin :D ben almayı denediğimde bitmişti satıcı ram siparişlerini iptal ediyor ama umarım gönderilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri