❌İndirim Bitti! Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı SEPETTE 2.894,65 TL

Markaya güvenmediğim için almadım. Kablo kalitesi ve görselleri iyi durmuyor. 60 binlik kasa emanet edilmez gibime geldi. Vatanda şuan güzel PSU indirimleri var. Oradan bilindik bir marka çekerim daha iyi. En azından etiket verileri doğru mu değil mi tarzında kafada soru işareti oluşmaz.
100 binlik kasamda takılı hocam bu nasıl mantık :D

Markaya güvenmediğim için almadım. Kablo kalitesi ve görselleri iyi durmuyor. 60 binlik kasa emanet edilmez gibime geldi. Vatanda şuan güzel PSU indirimleri var. Oradan bilindik bir marka çekerim daha iyi. En azından etiket verileri doğru mu değil mi tarzında kafada soru işareti oluşmaz.
100k lık sistemini emanet eden var delta çok eski köklü bir firma bilen alır zaten bilmeyen almaz 9070xt ve 7800xt yi bu psu ile kullanan kıllanıcımız var

@acilo5050
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende tam seni etiketliyordum sen geldin

100k lık sistemini emanet eden var delta çok eski köklü bir firma bilen alır zaten bilmeyen almaz 9070xt ve 7800xt yi bu psu ile kullanan kıllanıcımız var

@acilo5050

bende tam seni etiketliyordum sen geldin
Geldim iste dostum yüzün gülsün be :D

O senin tercihin ben her marka güç kaynağına güvenmem. Bir çok çin markası kafasına göre etiket basıp gönderiyor. Verilerin doğruluğu muamma. Platinum sertifika olduğu ne malum? Bu sertifikayı kanıtlı şekilde mi almışta kutuya basmış. Seasonic, Corsair vb. markalar global. Delta markası hiçbir tier-liste mevcut değil.

O senin tercihin ben her marka güç kaynağına güvenmem. Bir çok çin markası kafasına göre etiket basıp gönderiyor. Verilerin doğruluğu muamma. Platinum sertifika olduğu ne malum? Bu sertifikayı kanıtlı şekilde mi almışta kutuya basmış. Seasonic, Corsair vb. markalar global. Delta markası hiçbir tier-liste mevcut değil.
Marka önemli değil. Piyasadaki neredeyse hiç bir marka zaten üretim yapmıyor. Delta tierlist üzerinde OEM üretici olarak mevcut. Ayrıca tier list üzerinde olmaması önemli bir etken değil.

1764326274651.webp

Platinyum sertifikası ve etiket bilgileri gerçek zaten. Testler var.

Marka önemli değil. Piyasadaki neredeyse hiç bir marka zaten üretim yapmıyor. Delta tierlist üzerinde OEM üretici olarak mevcut. Ayrıca tier list üzerinde olmaması önemli bir etken değil.

Alıntıyı görüntüle

Platinyum sertifikası ve etiket bilgileri gerçek zaten. Testler var.
Bırak hocam ya kendini yorma.
Arkadaş da gidip james doney, gamepower PSU alsın (!).

Uygunsuz davranış
Bomboş yazı bomboş beyin :) iyi yasamissin bu zaman kadar

Gece bu PSU 2380tl idi kuponla 2180tl alınırdı neden kimse fark etmemiş?
Ben iş olduğu için gece 1,2 gibi yattim
Kral yorma kendini yaşlancan :D

Bomboş yazı bomboş beyin :) iyi yasamissin bu zaman kadar

Kral yorma kendini yaşlancan :D
Doğru diyorsun 😀 ama gece yarısı delta psular bedavanin bedavasi fiyatlara düşmüş kimse de fark etmemis

750w ile 850w arasında bir fark var mı bileşen & boyut olarak

Doğru diyorsun 😀 ama gece yarısı delta psular bedavanin bedavasi fiyatlara düşmüş kimse de fark etmemis
emin misin hocam insan haber eder :)

750w ile 850w arasında bir fark var mı bileşen & boyut olarak

emin misin hocam insan haber eder :)
Reis uyuyordum nasıl haber edeyim . Eminim favori almıştım hepsini

Geri