Phoenixxx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 892
Qled ile Miniled karşılaştırıyorsunuz. Önce sizin ne alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Qled mi Miniled mi?
Qled ile Miniled karşılaştırıyorsunuz. Önce sizin ne alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Qled mi Miniled mi?
Benim çözülmediSorunu basitçe çözüyorlar mı biz ona bakıyoruz. Elimizdeki cihazdan da olmayalım.
Yayınlar zaten o şekilde hocam. 4k 60 hz yapsaydık bu tvye 200 bin de verirdimBeyler kanalları 1080p 25hz de açıyor bunları 4k 60hz nasıl yapıyoruz
Video çekmene gerek yok hocam burda @somoncum un çektiği videolardan gönderebilirsinizsende video çekip atacaksın.
Hocam dün kurulumunu gerçekleştirdik, bence görüntü ve ses kalitesi fiyatının üzerinde, bu ses titreme sorunu 75likte de varsa kurulum anında yapın demiştim ama 65lik için firmadan yönerge gelmiş 75lik için gelmemiş yine de sorun olursa hızlıca hallederiz dediler. Açıkçası geç saat olduğu için deneyemedim ben. Arka kapağım sökülmesi olayı da 65e göre bambaşka 3 parça şeklinde yapmışlar arka kapağı bunda sorun olmayabilir.75 liğini kullanan var mı memnun mu
Hocam renkler, görüntü kalitesi, dinamik sahneler, ses, hdr. Bunları test edebildiniz mi? Edebildiyseniz eğer nasıl? Normalde 65 alacaktım ama hala lansman fiyatına düşmediği için 75 alalım diyoruz. Bir de duvara montaj aparatı aldınız mı 75 için alanlar öneride bulunursa sevinirim.Hocam dün kurulumunu gerçekleştirdik, bence görüntü ve ses kalitesi fiyatının üzerinde, bu ses titreme sorunu 75likte de varsa kurulum anında yapın demiştim ama 65lik için firmadan yönerge gelmiş 75lik için gelmemiş yine de sorun olursa hızlıca hallederiz dediler. Açıkçası geç saat olduğu için deneyemedim ben. Arka kapağım sökülmesi olayı da 65e göre bambaşka 3 parça şeklinde yapmışlar arka kapağı bunda sorun olmayabilir.
Hocam ayrıntılı testlerini ancak haftasonu yaparım sanırım dün kurulumdan sonra çok kısa test etme şansım oldu sadece, ayrıntılı bakınca yazarım yine. Ben duvara montaj ettirdim servise 1250 tl ücret ödeyerek.Hocam renkler, görüntü kalitesi, dinamik sahneler, ses, hdr. Bunları test edebildiniz mi? Edebildiyseniz eğer nasıl? Normalde 65 alacaktım ama hala lansman fiyatına düşmediği için 75 alalım diyoruz. Bir de duvara montaj aparatı aldınız mı 75 için alanlar öneride bulunursa sevinirim.
Tamamdır hocam beklemedeyimHocam ayrıntılı testlerini ancak haftasonu yaparım sanırım dün kurulumdan sonra çok kısa test etme şansım oldu sadece, ayrıntılı bakınca yazarım yine. Ben duvara montaj ettirdim servise 1250 tl ücret ödeyerek.