sansi salvo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
ip13 cihazım var 18.2 sürümündeyim 18.7 ye yükseltsem mi yoksa direk ios 26 ya mı çıkartayım? pil sorunu, kamera ve stabilite sorunları çözüldümü?
ben de 13 cihazımda 18.7 kullanıyorum. 18.7.2 çıktı ama henüz ona güncellemedim. 26'ya hiç geçmeyi planlamıyorum. muhtemelen şarjı çok hızlı tüketecek.ip13 cihazım var 18.2 sürümündeyim 18.7 ye yükseltsem mi yoksa direk ios 26 ya mı çıkartayım? pil sorunu, kamera ve stabilite sorunları çözüldümü?
16 pro kullanıyorum ios 26 ya geçeyim mi sence nasıl performansı biliyor musun14pm geldiği gün geçtim hiç bir sıkıntı yaşamadım sarj olayı da kişiseldi bence. şuan stabil ama eski arayüze alışınca bu biraz basic görünmedi değil. 13 kullanan en az 10-11 tanıdık vardır 2 si tek geçti onlarda geçmesem de olurmuş diyordu pro versiyonların geçmesi baz modellerin kalması taraftarıyım.
Hocam geçme ben güncellediğimden beri şarj tutmuyor telefon ekranı açarken takılıp kalıyor falan kapat aç yapıyorum. Yıllarca ıphone kullandım bu güncelleme bi garip valla anlamadım16 pro kullanıyorum ios 26 ya geçeyim mi sence nasıl performansı biliyor musun
telefon modeli ne 16 pro muHocam geçme ben güncellediğimden beri şarj tutmuyor telefon ekranı açarken takılıp kalıyor falan kapat aç yapıyorum. Yıllarca ıphone kullandım bu güncelleme bi garip valla anlamadım
Bende 16 Pro kullanıyorum 2 haftadır ios26 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil. Bir sorunum olmadı16 pro kullanıyorum ios 26 ya geçeyim mi sence nasıl performansı biliyor musun
Sanırım 16 pro kullananlar memnun ios 26'dan.Bende 16 Pro kullanıyorum 2 haftadır ios26 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil. Bir sorunum olmadı
Arayüze alışırım diosan geç kötü değil16 pro kullanıyorum ios 26 ya geçeyim mi sence nasıl performansı biliyor musun
Performansı berbat, bence iOS 27 ye kadar da tam olarak düzelmeyecek 18.7 yap kal orda 1 sene bence.ip13 cihazım var 18.2 sürümündeyim 18.7 ye yükseltsem mi yoksa direk ios 26 ya mı çıkartayım? pil sorunu, kamera ve stabilite sorunları çözüldümü?
Performansı berbat, bence iOS 27 ye kadar da tam olarak düzelmeyecek 18.7 yap kal orda 1 sene bence.