❌İndirim Bitti! 🔥🔥Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen7 7435HS 24GB RAM 1TB SSD RTX4060 37.400 TL!! 🔥🔥

Tek çekim yapıyor. Taksit yok

Doğru

Soğutmadan dolayı kendini kısıyordur gibi düşündüm hocam bende.

245w adaptör ne kadar tutar hocam? Bataryada prize takılıyken iptal edip kablodan çekmiyor mu gücü? Battery cancel mıydı ne o yok mu?
Watt yetersiz geldiğinden bataryadan da alıyor güç battery drain deniyor bu olayada. Siz direk teknik servise ulaşın 245W adaptör isteyin bedava gönderiyorlar. Ama göndermedikleride oluyor :D

Bende de loq vardı geçen sene.
Rtx 4050 modeli.
Oyunda watt kısıyordu batarya.
FPS düşüşü yaşıyordum. Rahat 60 fps olacak yerler 30lara düşüyordu.
Bu seride böyle değildir zannedersem.
Bendeki 8 modeliydi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Lenovo LOQ alacaksanız rehberime göz atmanızı öneririm.

Aldım bir tane oyun falan oynanmayacak bu bilgisayarda sadece mühendislik programları falan kullanılacak ufak ufak. Yine de dikkat etmek gereken bir konu var mı?

Arkadaşlar bu ram ve ssd yükseltme olayı nasıl oluyor? bilgisayar içini açıp yeni ram ve ssd eklerken hangi markaları kullanıyorlar lenovonun onayladığı bir şey mi bu yoksa sadece garantiyi bozmadığı için satıcı firmanın bir satış stratejisi mi? Ürünü satın aldım ama kafam karıştı açıkçası, yardımcı olabilir misiniz? Satıcıya sordum kullanılan ürünlerin markasını ve faturada nasıl göründüğünü ve garantiyi etkilemem durumunu ancak sadece faturada aldığınız şekilde görünür diye karşılık aldım.

Arkadaşlar bu ram ve ssd yükseltme olayı nasıl oluyor? bilgisayar içini açıp yeni ram ve ssd eklerken hangi markaları kullanıyorlar lenovonun onayladığı bir şey mi bu yoksa sadece garantiyi bozmadığı için satıcı firmanın bir satış stratejisi mi? Ürünü satın aldım ama kafam karıştı açıkçası, yardımcı olabilir misiniz? Satıcıya sordum kullanılan ürünlerin markasını ve faturada nasıl göründüğünü ve garantiyi etkilemem durumunu ancak sadece faturada aldığınız şekilde görünür diye karşılık aldım.
Satıcı alıp yükseltiyor şu markaları kullandığını söylüyor satıcı iyi markalar dram varsa ssd de tadından yenmez.
1764333957898.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,793
Üyeler
187,401
Son üye
Montezless
Geri