İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
beyler aynı fiyata indi dün kaçıranlar alsın seriden
Çektim bitane haber için teşekkürlerbeyler aynı fiyata indi dün kaçıranlar alsın seriden
aynı renkten ikinciyi aldırmıyor otomatik iptal ediyor çok ilginç beyaz almak zorunda kaldım.fiyat yine 299 tl
Rica güle güle kullanÇektim bitane haber için teşekkürler
Pcye bağlanılır mk kablo ilebeyler aynı fiyata indi dün kaçıranlar alsın seriden
Çoklu alımı korumak için yapmışlar ama yine 3 adet alabilir bir kullanıcı xdaynı renkten ikinciyi aldırmıyor otomatik iptal ediyor çok ilginç beyaz almak zorunda kaldım.
Bilgim yok knk bilenler yazarsa ben de aydinlanmis olurumPcye bağlanılır mk kablo ile
Bu fiyata bu kadar bile iyi. En azından iş görüyor. Ben bilgisayara hoperlör olarak bağlamak istiyorum. Monitör var hoperlör yok. O sebeple iş görür. Diğeri de müzik dinlemek için yeterArkadaşlar ürün geldi. 2 tane almıştım. Aldığım fiyata göre konuşursak laf yok tabi ki ama fiyatını bir kenara bırakıp eleştirmem gerekirse;
2 adeti TWS olarak bağladığım şekilde deneyimlerimi aktarıcam yani 5+5 10W olarak düşünün.
- Ev ortamında ses yüksekliği iyi yeterli ama biraz daha gürültü isteyenler için yeterli olmayabilir. Ayrıca dışarıda kullanım için de yeterli olur mu şüpheliyim.
- Bass'ları test edeyim dedim etmez olaydım. Hiç bas yok neredeyse. Ekolayzırdan biraz basları arttırmayı denedim. bu sefer de pıt pıt ses geliyor ve hoparlör kendi sesinde boğuluyormuş gibi hissiyat oluşuyor.
- Dizi film izlenir mi sanmam. gecikme rahatsız edebilir. filmdeki insanın dudak ses senkronizaysonu tutmayabilir.
Kısaca bedavadan biraz pahalıya aldık sayılır. al koy kenara müzik dinlemek için yeterli.
Ayrıca 3.5mm kablolu bağlantı özelliği de yokmuş. sadece bluetooth ile bağlanılıyor.
Ha bu arada ses kalitesi güzel gerçekten. Temiz ses veriyor. sadece ses seviyesi 2 tane bile olsa memnun etmeyebilir.
Telefonda gecikme baya az ama pc de müzik dinlemektan başka bi işe yaramaz. ne film izlenir ne oyun oynanır.Bu fiyata bu kadar bile iyi. En azından iş görüyor. Ben bilgisayara hoperlör olarak bağlamak istiyorum. Monitör var hoperlör yok. O sebeple iş görür. Diğeri de müzik dinlemek için yeter