Fiyatlari belli mi?@Perfectshot06 hocam sizede danışıyim sizce hangisi alınır![]()
Evet belli hocam ikiside satılıyor gaming gen tr de XG32UCWMG 57k PG27AQWP-W 63kFiyatlari belli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 saate bunu alıyorum ben;
Parlak woled'di di mi ilki?Evet belli hocam ikiside satılıyor gaming gen tr de XG32UCWMG 57k PG27AQWP-W 63k
İkiside yani hem XG32UCWMG parlak WOLED trueblack glossy hemde PG27AQWP-W parlak trueblack glossy ayrıca PG27AQWP-W Tandem oled 4.nesil WOLEDParlak woled'di di mi ilki?
Kafam karıştı ama bütçemi aşıyor msjsmskssksk.İkiside yani hem XG32UCWMG parlak WOLED trueblack glossy hemde PG27AQWP-W parlak trueblack glossy ayrıca PG27AQWP-W Tandem oled 4.nesil WOLED
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG27AQWP-W Gaming Monitör
Çok yönlü çift mod (QHD @ 540Hz veya HD @ 720Hz) ve 0,02ms tepki süresi ile 26,5-inç QHD OLED oyuncu monitörü.www.gaming.gen.tr
Bir 10k kredi çekseniz alırsınızKafam karıştı ama bütçemi aşıyor msjsmskssksk.
Kart limitim 50k benim.
Tableti falan satmam lazım.
Gerek yok ya şimdilik.
Taksit lazım bana. Şimdi bunu alıyım da amazona falan gelirse bakarız artık ileride.Peki hocam tabi siz bilirsiniz ama ben olsam kaçırmazdım XG32UCWMG yi hem 4k hem trueblack glossy
Bir 10k kredi çekseniz alırsınız![]()
Geri kolayca satabilecekseniz sorun yok hocamTaksit lazım bana. Şimdi bunu alıyım da amazona falan gelirse bakarız artık ileride.
Valla Samsung'u sattım 1 haftada. Lenovo ise yeni çıkmış. Aslında alacaktım ama xg27ucdmg çok pahalı geldi. Tayfun ayni panele sahipler dedi.Geri kolayca satabilecekseniz sorun yok hocam![]()