Logitech G923 Kullananlar memnunmusunuz ?

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Bütçe
22500
Ustalarım hayırlı öğlenler g923 düşünüyorum bütçe kısıtlı kullananlar memnunmusunuz iyi midir? üzermi yoksa

22500 TL bütçe kısıtlı mı oluyor hocam :D O bütçeye Direct Drive set alabiliyorsunuz G923'ü ne yapacaksınız? Konsolda mı kullanacaksınız?

22500 TL bütçe kısıtlı mı oluyor hocam :D O bütçeye Direct Drive set alabiliyorsunuz G923'ü ne yapacaksınız? Konsolda mı kullanacaksınız?
Direksiyon için minimum bütçe hocam. Zaten işte böyle en dandikleri logitech thrustmaster falan geliyor anca. Daha altını almanın manası yok controller daha iyi.

G29 bence düz model olarak en ideal giriş. Özel bir gereksinimin yoksa (sadece f1 gibi) tavsiye ederim.

Direksiyon için minimum bütçe hocam. Zaten işte böyle en dandikleri logitech thrustmaster falan geliyor anca. Daha altını almanın manası yok controller daha iyi.

G29 bence düz model olarak en ideal giriş. Özel bir gereksinimin yoksa (sadece f1 gibi) tavsiye ederim.
Sadece ETS oynarım oyuncaktan hallice de olsa önemli değil diyen olursa G29 yeterli tabi ama almışken sessiz olsun doğru düzgün bir force feedbacki olsun deniyorsa bu bütçeye Moza R3 ve PXN VD4 varken G29 ve G923'e verilen para vallahi haram :D

6.5kya g920 almıştım takılmak için güzel ama freni gereksiz sert

Tam olarak ederi o kadar işte. 10K ve üstü kesinlikle etmez. Takır tukur dişli sesi duymak isteyen varsa 15k ya DD set varken alabilir.

Sadece ETS oynarım oyuncaktan hallice de olsa önemli değil diyen olursa G29 yeterli tabi ama almışken sessiz olsun doğru düzgün bir force feedbacki olsun deniyorsa bu bütçeye Moza R3 ve PXN VD4 varken G29 ve G923'e verilen para vallahi haram :D
Yarı fiyatından ucuza oluyor çünkü genelde. O yüzden giriş seviyesi diyorum. Onu alsan da tüh ya controllerla daha iyi oluyor boşuna almışım demezsin. Ama dediğin gibi hevesle değil de bi simülasyon kafasında alınıyorsa üste çıkılabilir.

Konuyu açan kardeşim! Daha 2 gün önce de aynı konuyu açmıştın bu bütçeye G923 alınmaz dedik ya sana daha neyi zorluyorsun canım kardeşim :D

Konuyu açan kardeşim! Daha 2 gün önce de aynı konuyu açmıştın bu bütçeye G923 alınmaz dedik ya sana daha neyi zorluyorsun canım kardeşim :D
ustam merakımdan soruyorum açmam sizemi batıyor anlamadım ? üstüne attığınız direksiyonu denedim tutuş ve direksiyon hoşuma gitmedi bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fren kiti çekeriz ustam sorun değil

bilgisayarda kullancam ets 2 - assetto - forza 6 çıktığı zaman amacım o yönde

g29 da bir çok sorun yaşadım ettim ama 923 hiç kullanmadım ve şikayetini duymadım pedaldan başka onada kit alıp çözebiliriz bence usta

ustam merakımdan soruyorum açmam sizemi batıyor anlamadım ? üstüne attığınız direksiyonu denedim tutuş ve direksiyon hoşuma gitmedi bu kadar basit

fren kiti çekeriz ustam sorun değil

bilgisayarda kullancam ets 2 - assetto - forza 6 çıktığı zaman amacım o yönde

g29 da bir çok sorun yaşadım ettim ama 923 hiç kullanmadım ve şikayetini duymadım pedaldan başka onada kit alıp çözebiliriz bence usta
G923 Hayırlı olsun o zaman. Bol bol çark sesi dinlersin her direksiyon sallamanda :) Sakın asfalttan çıkacım deme ama deprem oluyor sanabilirsin...

Son düzenleme:
G923 Hayırlı olsun o zaman. Bol bol çark sesi dinlersin her direksiyon sallamanda :) Sakın asfalttan çıkacım deme ama deprem oluyor sanabilirsin...

yok ev büyük olduğu için sesten yana bir sorunum yok ama olduda ses çıkarsa benden gelebilir korkmayın etmeyin :)

Sana VD4 ya da Moza R3 önerdik aslında. 20k üstü bütçeye yazık edeceksin gerçekten. Fotoğrataki benim VD6 nın direksiyonu. VD 4 de aynısını kullanıyor.
IMG_20251129_205933_408.webp

Sana VD4 ya da Moza R3 önerdik aslında. 20k üstü bütçeye yazık edeceksin gerçekten. Fotoğrataki benim VD6 nın direksiyonu. VD 4 de aynısını kullanıyor.Alıntıyı görüntüle
r3 için tıklayamıyorum v10 pro yu denedim bugün ancak o istediğim direksiyondan tadı alamadım ekstra direksiyon almaya kalksam 4-5 bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,757
Üyeler
188,983
Son üye
Kaan=K
Geri