AGON AG276QKD2 26.5" 500Hz(OC) 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR500 QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AGON AG276QKD2 26.5" 500Hz(OC) 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR500 QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AG276QKD2 ITOPYA'da
sadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör.Pahalı ama hak ediyor. Çünkü bu özelliklerde piyasada çok rakibi yok. Bütçen varsa ve FPS oyunlarında zirveye oynuyorsan yapıştır geç, pişman etmez. Ama sadece hikayeli oyun takılıyorsan bu kadar para gömme.
Bütçesadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör.
viewsonic 240 hz var şuanda normal gameler için
sadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör.
viewsonic 240 hz var şuanda normal gameler için
Oled düşünüyorum cano sağolasınaşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum ben de istersen sen de bir bak ips panel 27inch 300hz 1440p
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com