Çözüldü✓ BU OLED ALINIR MI TAVSİYEE

Cücü

80+
Reaksiyon skoru
18
Agon serisi aoc markasının üst modellerinde kullanılıyor genelde ürünle ilgili kötü olma ihtimali oldukça düşüktür. Fiyat olarak alternatif var mıdır işi uzmanına sormak lazım @Tayfunns

Pahalı ama hak ediyor. Çünkü bu özelliklerde piyasada çok rakibi yok. Bütçen varsa ve FPS oyunlarında zirveye oynuyorsan yapıştır geç, pişman etmez. Ama sadece hikayeli oyun takılıyorsan bu kadar para gömme.

Pahalı ama hak ediyor. Çünkü bu özelliklerde piyasada çok rakibi yok. Bütçen varsa ve FPS oyunlarında zirveye oynuyorsan yapıştır geç, pişman etmez. Ama sadece hikayeli oyun takılıyorsan bu kadar para gömme.
sadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör.

viewsonic 240 hz var şuanda normal gameler için

sadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör.

viewsonic 240 hz var şuanda normal gameler için
Bütçe

Oled çok merak ediyorum fiyatı 37 falan iyi gibi geldi bilemedim ki bende. @Tayfunns hocam da baksın da :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnceleme videosunu gördüm atayım buraya.

Son düzenleme:
aşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum ben de istersen sen de bir bak ips panel 27inch 300hz 1440p

aşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum ben de istersen sen de bir bak ips panel 27inch 300hz 1440p

Oled düşünüyorum cano sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,491
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri