🔥İndirim TP-Link Archer BE220 Wifi 7 ROUTER Vatanbilgisayar 1.729₺

impacto

80+
Reaksiyon skoru
138
Ürün hakkında pek bilgim yok ama fiyat iyi gibi görünüyor.

Wifi 6 alternatifi de 1679₺:

İki model arasında neden fark bu kadar az bilmiyorum. Teknik özelliklerinden anlayan biri anlatabilirse çok iyi olur.

Ürün hakkında pek bilgim yok ama fiyat iyi gibi görünüyor.

Wifi 6 alternatifi de 1679₺:

İki model arasında neden fark bu kadar az bilmiyorum. Teknik özelliklerinden anlayan biri anlatabilirse çok iyi olur.
tabii ki de be220 alınır wifi7 6ghz hariç, tüm wifi 7 özelliklerini destekliyor ve daha güncel

tabii ki de be220 alınır wifi7 6ghz hariç, tüm wifi 7 özelliklerini destekliyor ve daha güncel
Peki hocam ben kablonet kullanıyorum da modem pek iyi değil. Bağlantıyı iyileştirmek adına böyle bir router benim işimi görür mü ? Modemden routera kablo çekip wifi ve kablolu dağıtımı routerdan yapmayı düşünüyorum.

Peki hocam ben kablonet kullanıyorum da modem pek iyi değil. Bağlantıyı iyileştirmek adına böyle bir router benim işimi görür mü ? Modemden routera kablo çekip wifi ve kablolu dağıtımı routerdan yapmayı düşünüyorum.
modemin wifisini kapat bunu kablo ile bağla, wifi yi bu cihaz versin.

işinizi görecektir hocam

bunu kaçırdık sanırım ben bakana kadar indirim bitmiş tekrar gören duyan olursa aydınlatırsa sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,511
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri