Yardım Kasa içi Figür Konulması Uygun mu

Dr.Vega

80+
Reaksiyon skoru
64
Printer ile basılmış bu figürü soğutucu ekranının üzerinde durması sıkıntı yaratır mı?
PLA filament kullanıldı

Ekler

• Picsart_25-11-30_19-10-53-702.webp
    Picsart_25-11-30_19-10-53-702.webp
    263.6 KB · Hit: 82
Oturduğu yerde bir açıklık hava çıkışı yok. Figüre zarar gelmesi önemli değilde bileşenlere zarar vermesin

yok hocam yakısmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 gram belki vardır nasıl yamulsun plastık sey yamultmaz
PLA normal plastik gibi bir madde değil. 50 - 60 dereceden sonra zamanla yamulur.

Sıkıntı olmaz ama eğer koyduğun yer sıcaksa eriyedebilir . Dikkat et

bu gibi şeyler kasa içinde ciddi anlamda risk bence millet gösteriş amacıyla boş yere risk alıyor o figür bir şekilde devrilse fana falan denk gelse geçmiş olsun artık

Çok yakışmış hocam, devam

bu gibi şeyler kasa içinde ciddi anlamda risk bence millet gösteriş amacıyla boş yere risk alıyor o figür bir şekilde devrilse fana falan denk gelse geçmiş olsun artık
Çift taraflı bant ile durabilir
Sadece erir yamulur zarar verir mi şüphesi var. Herhangi bir leğim fan elektrik aksanı bulunmuyor çevresinde

Çift taraflı bant ile durabilir
Sadece erir yamulur zarar verir mi şüphesi var. Herhangi bir leğim fan elektrik aksanı bulunmuyor çevresinde
verebileceğim tek tavsiye o figür sağlam şekilde sabitle hava akışı vs hareket ettiremeyecek kadar olsun mutlaka, allah korusun sistem çalışırken o figür düşse fan'a denk gelse kasayı duman eder parçalara zarar verir
ben o riske girmem girene de dediğiniz gibi çift taraflı bant ile veya hamur yapıştırıcı tarzı şeylerle sabitleyin diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,604
Üyeler
189,468
Son üye
sbnkrsmz
Geri