Kingston Beast 32GB DDR5 5600MT/s CL36 - 10730 TL

biladere 32gb cl 56 tek kanali 3k kusure almistik... hey gidi gunler

en düşük hazır oem paketlerde artık 16 ram var, 32 ram koymuyorlar bilginiz olsun.

bu fiyata alınmaz mı yani? ama daha uyguna yok diye biliyorum malesef, son zamanlarda iyice arttı fiyat

Ram leri 10k ederi varsa bendeki 16x2 seti satayım ya bu ne bide bendeki kaliteli modeldi asiri pahalidir da ne bileyim 4k ya aldım sıfırı 33k yazıyor

Bir süre sonra fiyatların düşmesi çok muhtemel bilginiz olsun. Ekran kartı madencilik olayında olduğu gibi 3080ti 3090 lara 40 50 bin tl isteniyordu. Piyasaya ram pompalıcaklar millet de aldığı ile kalacak. Önümüzdeki yılın ilk 3 ayından sonra gerçekleşme ihtimali yüksek bence

Bitti hocam 3-4 gün önce cıkmıstı güncel fiyatı 12399 lira. Ben havale ile alsam mı diye ödeme türünü onu seçmiştim ondan bekliyor ekranda. Ödemesini yaparsam gelir ram.
anladım hocam iyi fiyat bence, alıp bana satabilirsin asafdf şaka:)

Bir süre sonra fiyatların düşmesi çok muhtemel bilginiz olsun. Ekran kartı madencilik olayında olduğu gibi 3080ti 3090 lara 40 50 bin tl isteniyordu. Piyasaya ram pompalıcaklar millet de aldığı ile kalacak. Önümüzdeki yılın ilk 3 ayından sonra gerçekleşme ihtimali yüksek bence
Öyle bir şey yok Samsung Hynix açıklama yaptı üretimi artırma planları yok. Daha yeni başladılar 2-3 sene sağmadan bırakırlar mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,880
Üyeler
187,900
Son üye
teknoklik
Geri