bu tek kanal olacak ama, bundan 2 tane almak lazım.o zaman boşuna onu almanın hiç anlamı yok çökün beyler buna 32gb ram 10K yapıştırın
Bu daha iyi bir fırsat değil mi? Hatta 10k için çok iyi değil mi? 6000mhz kit bu fiyatta yok gibi.Şu 9917 liradan sepetimde bekliyor hala havaleyi göndermemiştim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bitti mi hocam buılamadımŞu 9917 liradan sepetimde bekliyor hala havaleyi göndermemiştim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Memorty it try diye secenek var ordan deneyebilirsin en basit yontemBiostan mı yapıyoruz onu hocam
Bitti hocam 3-4 gün önce cıkmıstı güncel fiyatı 12399 lira. Ben havale ile alsam mı diye ödeme türünü onu seçmiştim ondan bekliyor ekranda. Ödemesini yaparsam gelir ram.bitti mi hocam buılamadım
anladım hocam iyi fiyat bence, alıp bana satabilirsin asafdf şakaBitti hocam 3-4 gün önce cıkmıstı güncel fiyatı 12399 lira. Ben havale ile alsam mı diye ödeme türünü onu seçmiştim ondan bekliyor ekranda. Ödemesini yaparsam gelir ram.
Öyle bir şey yok Samsung Hynix açıklama yaptı üretimi artırma planları yok. Daha yeni başladılar 2-3 sene sağmadan bırakırlar mıBir süre sonra fiyatların düşmesi çok muhtemel bilginiz olsun. Ekran kartı madencilik olayında olduğu gibi 3080ti 3090 lara 40 50 bin tl isteniyordu. Piyasaya ram pompalıcaklar millet de aldığı ile kalacak. Önümüzdeki yılın ilk 3 ayından sonra gerçekleşme ihtimali yüksek bence