🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Bende dün arkadaşın paylaştığı ayarları yapmayı çok denedim maalesef bende de çıkmıyor. Sol üstteki sekmede bulunan bütün ayarlara tıkladım hiçbirinde 60 lara inemedim sonra herhangi birini seçince sol alttaki butondan kendi eq ayarını yap gibi bir şeye bastım orda da çıkmıyor 60lar. Ama gerçekten programı yükleyince ses seviyesi artıyorda ayarları yapamadım dediğim gibi.
bu ayarlara benzeştirmeye çalıştım çok çirkin bir ses oldu, hiç ses kasılmıyor bu sefer de. Garip, 7-8 sene öncesinin hangi kulaklığını takarsam takayım ses kasabiliyordum şimdi cloud 2-3-wireless, s hepsini denedim eski hissiyat yok. Acaba Windows 11 ile mi ilgili diye düşünüyorum.

bu ayarlara benzeştirmeye çalıştım çok çirkin bir ses oldu, hiç ses kasılmıyor bu sefer de. Garip, 7-8 sene öncesinin hangi kulaklığını takarsam takayım ses kasabiliyordum şimdi cloud 2-3-wireless, s hepsini denedim eski hissiyat yok. Acaba Windows 11 ile mi ilgili diye düşünüyorum.
Bende de windows 11 var olabilir bu arada.

Beyler korkutmayın bugün geldi banada kulaklık.Yorumlarınızı görünce açmadım paketi.Gelişme varmı durumlarınızda.

Beyler korkutmayın bugün geldi banada kulaklık.Yorumlarınızı görünce açmadım paketi.Gelişme varmı durumlarınızda.
Kulaklıklar da nerdeyse her zaman eq yapmak gerekir, bu kulaklığın sesi kendi programını kullanırsan az geliyor, başka bir eq programı kullanırsan 2 katına çıkıyor ve ses performansı gayet iyi. Sesde kasılıyor müzik performansı vs de wireless kulaklıklara göre çok iyi. Kötü diyen arkadaşların bu ayarlamaları yapamadığına %100 eminim. Windowsun ses özelliklerinide kurcalamak gerekebilir, bende bir sıkıntı yoktu fakat bazılarında bit ve hz değeri düşük sayılar seçili. Endişe edecek bir şey yok, reddite de göz gezdirsen herkes aynı şeyi söylüyor

Geçen hafta indirimde 4600 TL'ye steelseries nova 5x beyaz aldım. Sizce hyperx alsaydım daha mı iyi olurdu

Kulaklıklar da nerdeyse her zaman eq yapmak gerekir, bu kulaklığın sesi kendi programını kullanırsan az geliyor, başka bir eq programı kullanırsan 2 katına çıkıyor ve ses performansı gayet iyi. Sesde kasılıyor müzik performansı vs de wireless kulaklıklara göre çok iyi. Kötü diyen arkadaşların bu ayarlamaları yapamadığına %100 eminim. Windowsun ses özelliklerinide kurcalamak gerekebilir, bende bir sıkıntı yoktu fakat bazılarında bit ve hz değeri düşük sayılar seçili. Endişe edecek bir şey yok, reddite de göz gezdirsen herkes aynı şeyi söylüyor
Sen hangi programla hangi ayarlarda kullanıyorsun

Birçok insan konudaki modelin III "S" olduğundan habersiz yorum yapmış. Yok ses azmış, eq yapmak gerekirmiş, reddit bunlarla doluymuş. Hayır dostum bahsettiğin sorunlar bu model için değil düz cloud III için mevcuttu. Cloud III S hakkında redditte o kadar fazla post bile yok, çünkü yeni ürün ve kullanıcıların çoğu memnun :) Sağdan soldan okuduğunuz duyduğunuz şeylerle insanları yönlendirmeyin zira bu fiyat ile fırsat ürünüdür, kaçmaz.

Benimde kulaklık dün geldi hafif bi dip ses var gibi normal mi bu durum

kulaklığın yazılımını indirip kulaklığınızı güncelleyin sesi artıyor ilk geldiğinde bende de az gelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,194
Üyeler
186,718
Son üye
ismail5757
Geri