jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,199
yani hotspot bu kadar fazla olmamalıydı ama işini görür.Hocam bakımdan sonraki 1dklık furmark sonuçları bunlar. Normale yakın gibi geldi bana. Sizin yorumunuz nedir?
yani hotspot bu kadar fazla olmamalıydı ama işini görür.Hocam bakımdan sonraki 1dklık furmark sonuçları bunlar. Normale yakın gibi geldi bana. Sizin yorumunuz nedir?
60-65'e 100 çok kötü, acil pedleri değiştir en fazla 10-15 fark olması lazım taş çatlasın 20.Gpu 60-65 hot spot da 100-107 arası görmüştüm hocam. Şimdi bilgisayarcıya getirip verdim pedlerini ve macunu değiştirmesini istedim. 1 saat civarına işi biter dedi.
Hocam kartım MSI mech x2 6700XT, kasanın hava akışı ortalama düzey, iyi olduğunu zannetmiyorum. Ancak bu kart bence aşırı yorulmuş. Şu an CS 2'de deniyorum 65-70 derecelerde geziyor kart. İade edeceğim gibi duruyor o yüzden.60-65'e 100 çok kötü, acil pedleri değiştir en fazla 10-15 fark olması lazım taş çatlasın 20.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca o kasa çok küçük ekran kartı için yani son değerleri alman normal 20 üzeri fark olmasın hangi kart kullanıyorsun bilmiyorum ama gpu ve hotspot arasında max 20 fark olur eskidiyse bu pedlerden dolayı o ara çok olur. hava sürkilasyonu nasıl bilmiyorum ama kasan çok iyi değil gibi soğutması nasıl
İade edebilirim hocam Sahibinden'den pg ile almıştım.yani hotspot bu kadar fazla olmamalıydı ama işini görür.
Hocam kartın soğutmasının kötü olduğunu biliyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. İade süreci başlatacağım.Yorulmaktan değil o kartın soğutması çok kötü. Pad değiştirmek hotspot düşürmez. O sıcaklık çekirdeğin en sıcak noktası
Alıntıyı görüntüle
Bence gerek yokHocam kartın soğutmasının kötü olduğunu biliyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. İade süreci başlatacağım.
Hocam 300 tl pg ödedim 1100 tl de bakım ücreti ödedim de bu kadar sıcak çalışan bir kartı maalesef kullanamam.Bence gerek yok
Pg ile iyice zarar olacak ne kadara alındı bilmiyorum ama çok verilmediyse sıkıntı yok
En kötü undervolt yapılır
65-70 çok ekstrem bir sıcaklık değil, tabi cs2 de 55 derecelerde filan çalışması gerekirdiHocam kartım MSI mech x2 6700XT, kasanın hava akışı ortalama düzey, iyi olduğunu zannetmiyorum. Ancak bu kart bence aşırı yorulmuş. Şu an CS 2'de deniyorum 65-70 derecelerde geziyor kart. İade edeceğim gibi duruyor o yüzden.
İade edebilirim hocam Sahibinden'den pg ile almıştım.
Şu an oynuyorum 75 derece hocam ve saat geçtikçe artıyor.65-70 çok ekstrem bir sıcaklık değil, tabi cs2 de 55 derecelerde filan çalışması gerekirdi
75 derece biraz fazla ama 80-85 oldu mu başka oyunlarda.Şu an oynuyorum 75 derece hocam ve saat geçtikçe artıyor.
Cs harici bir oyun oynamadım hocam da tahminimce olur.75 derece biraz fazla ama 80-85 oldu mu başka oyunlarda.
Hocam sizinle zaten daha önce de konuşmuştuk da kasama sığmıyor demiştim ancak kasa da değiştireceğim. Önceki anlaştığımız fiyat 10k idi o şekilde teklifiniz geçerliyse iade sonrası alabilirim.6700XT kaç tl verdiniz, bende 6700xt var elimdeki kart red devil ve hiç o sıcaklıklara çıkmaz daha serin çalışır iade edersen satın alıcaksan satarım bendeki kart hiç açılmadığı halde o derecelere çıkmıyor cs2 de 55 derecelerde çalışıyor