Çözüldü✓ Kablosuz 8k hz gaming mouse önerisi

Atk Dragonfly A9 pro önerebilirim. Claw ve palm tutuşa uygun hafif ve sensörü de çok güzel. Logitech g pro superlight ile aynı sensör ve swichi kullanıyor. Boyutları bile aynı. Fiyatı da 2.4 k

Atk Dragonfly A9 pro önerebilirim. Claw ve palm tutuşa uygun hafif ve sensörü de çok güzel. Logitech g pro superlight ile aynı sensör ve swichi kullanıyor. Boyutları bile aynı. Fiyatı da 2.4 k
Tamamdır hocam ona da bakayım teşekkür ederim.

abi bol keseden nasıl bir sallamadır bu ya :D
1764838013086.webp

1764838026240.webp

başlıkta bütçe 2500 yazıyor ve 8k hz istemiş bence alınır 2300e mouseye çok değil
Cs2 oynuyorum çoğunlukla 8k hz işime yarar yaramaz pek bilemiyorum ya ondan kararsız kalıyorum zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paralara çıkmaya gerek var mı ? Yine de kendi bilir tabi de A9 PLUS hayli hayli işini görecektir bence.
Bazen gerek yok gibi geliyor işte hocam akşama kadar nasipse karar veririm 😅

Cs2 oynuyorum çoğunlukla 8k hz işime yarar yaramaz pek bilemiyorum ya ondan kararsız kalıyorum zaten.

Bazen gerek yok gibi geliyor işte hocam akşama kadar nasipse karar veririm 😅
Tercih senin mouse kendi oynamıyor sonuçta ben 6-7 yıldır rival 110 kullanıyorum csgo da rank olarak globale çıkmıştım faceit 8lvl cs2 de ise seçkinde 16k yaptım faceit girmedim pek cs2'de ama mouse yani illa etkisi vardır ama fazla abartmaya gerek yok bence valorant'da immo olarak takılıyorum bayadır da oynamıyorum gerçi. Sözüm şu ki mouse bir yere kadar etkisi var ben ihtiyaçtan aldım fakat hala eskisini kullanıyorum anca bozulunca değişirim.

scyrox v6

veya v8
Bende v8 modeli var. Çok memnunum. Ama belirtmek lazım aşırı hafif ve daha öncesinde ağır bi mouse kullanıyosanız alışmanız bi tık zaman alıyor. Bataryası 8K hz de max 3 gün götürüyo onun için 4000 de oynamayı tercih ediyorum ben. Claw tutuyosan V8 al diğer tarzda tutuyosan v6 al.

Tercih senin mouse kendi oynamıyor sonuçta ben 6-7 yıldır rival 110 kullanıyorum csgo da rank olarak globale çıkmıştım faceit 8lvl cs2 de ise seçkinde 16k yaptım faceit girmedim pek cs2'de ama mouse yani illa etkisi vardır ama fazla abartmaya gerek yok bence valorant'da immo olarak takılıyorum bayadır da oynamıyorum gerçi. Sözüm şu ki mouse bir yere kadar etkisi var ben ihtiyaçtan aldım fakat hala eskisini kullanıyorum anca bozulunca değişirim.
Çabuk bozulmasın yeter diye düşünmeye başladım hocam sayende. Normal bir model alıp geçeriz 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,431
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri