Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

platinium versiyonunu aldım ben hocam. bugün kullanmaya başladım. on numara bence, ihtiyaç varsa al derim
Aklımdaki Bu Modeldi Aslında Hocam Sistemimi 750wattda Besler Ama Bu Psu İyimi Bilemedim Hocam Gerçekten Cok Uygun Fiyatı

Aklımdaki Bu Modeldi Aslında Hocam Sistemimi 750wattda Besler Ama Bu Psu İyimi Bilemedim Hocam Gerçekten Cok Uygun Fiyatı
fiyat farkını verebiliyorsanız tercih edilebilir hocam ama fp bir şey arıyorsanız deltayı da tercih edebilirsiniz. ben de benzer bir kararsızlık yaşıyordum tercihi deltadan yana kullandım.

fiyat farkını verebiliyorsanız tercih edilebilir hocam ama fp bir şey arıyorsanız deltayı da tercih edebilirsiniz. ben de benzer bir kararsızlık yaşıyordum tercihi deltadan yana kullandım.
Hocam Raijintekde Baya Önerildi Bİlemedim Şimdi. Psudan İyi Anlayan Varsa Formda Farklarını İzah Edebilirmi Watt Farkı Dışında

Bu firma bir ara aynı yıl bozulma garantili ucuz laptop üretmiyor muydu? Bunların PSU su niye bu kadar konuşuluyor ki dandik klasik bir üründür bu kalitede PSU ların fiyatları daha ucuz bile oluyor zaten. Bir bilgi falan mı var kaliteli olduğuna dair? En az 5 sene kullandım hala sorunsuz diyen varsa düşünülür yoksa bulaşmayın.
Öyle değil bunlar hatta Aral Game’nin sahibi bize oyun oynatmadılar demek gerek

Elimde VS550 watt 80 plus corsair psu var 6 yıldır kullanıyorum daha ne kadar gider almalımıyım yedege 1 tane psu

platinium versiyonunu aldım ben hocam. bugün kullanmaya başladım. on numara bence, ihtiyaç varsa al derim
platinium golddan daha ucuz hangisi daha iyi oluyor normalde benim psu şuan sağlam gözüküyor ama yedek alasım var hocam yorumlarınız nedir

platinium golddan daha ucuz hangisi daha iyi oluyor normalde benim psu şuan sağlam gözüküyor ama yedek alasım var hocam yorumlarınız nedir
gold tam modüler hocam fark yok başka, gold harici stok kalmamış zaten ben olsam çekerdim yedeğe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde VS550 watt 80 plus corsair psu var 6 yıldır kullanıyorum daha ne kadar gider almalımıyım yedege 1 tane psu
benim de 5 senelik psu vardı hocam, ben onu satışa koyup bunu direkt sisteme taktım. karar sizin ama ben güncellerdim.

Daha ucuz değil hocam girince 10 bin tl civarı fiyat çıkıyor. Gold olan psuda gayet fiyatına göre kaliteli hocam ,tam modüler olduğu için gereksiz kablo kalabalığından kurtulmuş olursunuz. Tabi yine siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ürünü.

Arkadaşlar geçen 2600'e aldım indirim ile Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum modelini, sorularınız varsa etiketleyin sorun. RX 9060 XT, R5 7500F, B850M Gaming Plus sistem var on numara besliyor, aklınızda şüphe kalmasın. Coil Whine veya gürültülü fan sesi yok.

Gold olan 19cm uzunluğa sahip, kasanıza sığmayabilir. Aradaki farka 2 3 kablo saklayacaksınız diye Gold tercih etmek mantıklı değil. Ha Platinum bitmiştir o zaman tercih edebilirsiniz. Bu fiyatlara bu kalitede güç kaynağı bulamazsınız. Kalitesinden şüphe eden araştırabilir bunlar zaten çok konuşuldu, tartışıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,668
Üyeler
186,362
Son üye
fyuukei
Geri