Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

kulaklığın sesi çok garip çıkıyor yazılımını indirdim ama eq ayarını anlayamadım çözebildiniz mi siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.1 açıyorum eq kapanıyor çok saçma geldi hiç bişey anlamadım
7.1 nasıl yaptın,
Yazılımını bulamadım ben, daha doğrusu havit live uygulama indirdim kayıt olamadım doğru programı omu?
dün geldi bakamadım daha sadece hızlı şekilde telden bakmaya çalıştım,

7.1 nasıl yaptın,
Yazılımını bulamadım ben, daha doğrusu havit live uygulama indirdim kayıt olamadım doğru programı omu?
dün geldi bakamadım daha sadece hızlı şekilde telden bakmaya çalıştım,
hocam havit fuxi h8 driver diye arartın çıkıyor ama çok fazla kurcalaamayın ben iadeyi başlattım böyle saçma bir kulaklık görmedim

bilgisayarda kullanmıcam ,xbox ta denemedim henüz , bakayım walla dü
hocam havit fuxi h8 driver diye arartın çıkıyor ama çok fazla kurcalaamayın ben iadeyi başlattım böyle saçma bir kulaklık görmedim

oyunda denedinizmi nasıl performans, ben müzikte hiç beğenmedim walla , oyun için özel yapıldı diyor . bakayım yarın olmadı

bu haftanın ilk partı

Ekler

• 1000052980.webp
    1000052980.webp
    103.4 KB · Hit: 185
Klavyeyi 9k ya satıyolardı bakalım ne kadar olucak xd
4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem ama kulaklıktan şikayetler olduğunu okudum :D

4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem ama kulaklıktan şikayetler olduğunu okudum :D
manyetik klavye almak çok daha mantıklı o paraya gereksiz pahalı

Hepsini 5K ya satarlarsa alınır gibi ya mouse kulaklık kablosuz klavyede çok bir özellik yok gibi ama
dediğin gibi olabilir haa paket halinde 5k felan olursa ama imkansız gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manyetik klavye almak çok daha mantıklı o paraya gereksiz pahalı
900l yi geçen 1500 e almadımda gamepowera kaldık gene :/

2. part

Ekler

• 1000052989.webp
    1000052989.webp
    79.6 KB · Hit: 128
  • 1000052992.webp
    1000052992.webp
    73 KB · Hit: 128