~Emo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
kullanıyor musun hala hocamBu kulaklık müzik için iyi değil sanırım
Ben oyunda daha denemedim, performans nasıl sence oyunlarda memnun musun
kullanıyor musun hala hocamBu kulaklık müzik için iyi değil sanırım
Ben oyunda daha denemedim, performans nasıl sence oyunlarda memnun musun
7.1 nasıl yaptın,kulaklığın sesi çok garip çıkıyor yazılımını indirdim ama eq ayarını anlayamadım çözebildiniz mi siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7.1 açıyorum eq kapanıyor çok saçma geldi hiç bişey anlamadım
hocam havit fuxi h8 driver diye arartın çıkıyor ama çok fazla kurcalaamayın ben iadeyi başlattım böyle saçma bir kulaklık görmedim7.1 nasıl yaptın,
Yazılımını bulamadım ben, daha doğrusu havit live uygulama indirdim kayıt olamadım doğru programı omu?
dün geldi bakamadım daha sadece hızlı şekilde telden bakmaya çalıştım,
hocam havit fuxi h8 driver diye arartın çıkıyor ama çok fazla kurcalaamayın ben iadeyi başlattım böyle saçma bir kulaklık görmedim
oyunda denedinizmi nasıl performans, ben müzikte hiç beğenmedim walla , oyun için özel yapıldı diyor . bakayım yarın olmadı
Klavyeyi 9k ya satıyolardı bakalım ne kadar olucak xdbu haftanın ilk partı
4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem ama kulaklıktan şikayetler olduğunu okudumKlavyeyi 9k ya satıyolardı bakalım ne kadar olucak xd
Hepsini 5K ya satarlarsa alınır gibi ya mouse kulaklık kablosuz klavyede çok bir özellik yok gibi ama4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem![]()
manyetik klavye almak çok daha mantıklı o paraya gereksiz pahalı4.5 k olur sanırım gene alınır mı alınmaz mı bilemedim klavyeden çok iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın bişey diyemem ama kulaklıktan şikayetler olduğunu okudum![]()
dediğin gibi olabilir haa paket halinde 5k felan olursa ama imkansız gibiHepsini 5K ya satarlarsa alınır gibi ya mouse kulaklık kablosuz klavyede çok bir özellik yok gibi ama
900l yi geçen 1500 e almadımda gamepowera kaldık gene :/manyetik klavye almak çok daha mantıklı o paraya gereksiz pahalı
dostum bende bu sekilde görünmüyor sen nasıl görüyosun acaba?2. part