Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

işletim sistemi ve güncelleme ömrü için. çok uzatmaya gerek yok. bazı ülkelerde de çevren imessage kullandığı için başka telefon alamıyorsun.

fiyat mevzusuna gelecek olursak türkiye bir yana artık düz bir s25 bile i17 fiyatına denk geliyor. yani iphone şöyle pahalı böyle pahalı mevzusu da yok artık.
Evet Kanka Ya Yok Fiyat Farkı :D

1764942766287.webp
1764942780087.webp

Bir önceki senenin cihazı sayılıyor 25 Ultra, rakibi 16 Pro Max. 26 Ultra 110K'dan aşağı çıkmaz.
Gene Daha Ucuz Çıkacak Ve Daha İyi Olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar apple a ön yargıyla bakıyorsunuz ki "fiyat" kelimesini görünce sazan gibi atlıyorsunuz. ulan türkiye bir yana demedim mi? diğer yazdıklarımı okumadın mı?
Ön Yargılı Bakmıyoruz İPhone Gerçekten Gereksiz Bir Cihaz Asla Fiyatını Hak Etmeyen Bir Cihaz Güncelleme Demişsin 7 Yıl Güncelleme Veriyor Zaten Samsung Onun Harici Diğet Çoğu Android Telefonda Daha İyi Ekran - Daha İyi Pil - Daha İyi Hızlı Şarj - Daha İyi Ai Vb her şey Var İPhone Genel Olarak Fiyatına Göre Gereksiz

Ön Yargılı Bakmıyoruz İPhone Gerçekten Gereksiz Bir Cihaz Asla Fiyatını Hak Etmeyen Bir Cihaz Güncelleme Demişsin 7 Yıl Güncelleme Veriyor Zaten Samsung Onun Harici Diğet Çoğu Android Telefonda Daha İyi Ekran - Daha İyi Pil - Daha İyi Hızlı Şarj - Daha İyi Ai Vb her şey Var İPhone Genel Olarak Fiyatına Göre Gereksiz
Türkiyede evet yurt dışında hayır.

daha iyi ekran? daha iyi pil? bunlardan emin misin acaba? klavye arkasına geçip apple'a bok atmaktansa ne olup bittiğinden haberdar ol

ayrıca gelmişsin daha iyi ai demişsin. daha iyi ai ne demek? sanki kimse gemini chatgpt vs kurmayı bilmiyor. zaten siri kullanırken de chatgpt kullanıyor. buna rağmen apple artık ai konusunda google dan da yardım alacak. ai konusu da kapanmıştır umarım :D

Bir önceki senenin cihazı sayılıyor 25 Ultra, rakibi 16 Pro Max. 26 Ultra 110K'dan aşağı çıkmaz.
Ben 110k lara çıkacağını düşünmüyorum. Belki ilk çıktığı an klasik yüksekten çıkar ama 85 100 gibi bir şey olur diye düşünüyorum. 100+ olursa pazar payını kaybeder.

S22 Ultra'dan beri aynı cihazın işlemcisini değiştirip getiriyorlar. 26 Ultra'da da kesinlikle bir çok şey ekleyip getirirler.
İPhone 11'den beri ne değişti İphone'da? islemci Değiştirme Ve Tasarım Değiştirme Hariç?

daha iyi ekran? daha iyi pil? bunlardan emin misin acaba? klavye arkasına geçip apple'a bok atmaktansa ne olup bittiğinden haberdar ol

ayrıca gelmişsin daha iyi ai demişsin. daha iyi ai ne demek? sanki kimse gemini chatgpt vs kurmayı bilmiyor. zaten siri kullanırken de chatgpt kullanıyor. buna rağmen apple artık ai konusunda google dan da yardım alacak. ai konusu da kapanmıştır umarım :D
Kanka Ai Sadece Sohbetten Mi İbaret? Yax Google'a Galaxy Ai Git Bak Samsung'un Yerel Ai'larına

Selamlar çok merak ettiğim bir soruya cevap arıyorum özellikle teknolojiden anlayan insanlar veya teknoloji kanalları - içerk üreticilerinin iphone kullanması beni çok güldürüyor anlamayan insanların zaten iphone kullanmasını sorgulamıyorum normal buluyorum sonuçta kapitalizm'in en büyük örneği iphone ama bana garip geliyor mesela iphone'u insanlar statü seviyesi belirtme aracı olarak görüyorlar yada çok zeki adamların bile elinde iphone var neden ? sebebi nedir ? örneğin en yakın iki rakip en güncel karşılaştırmak amaçlı referans olarak Samsung S25 Ultra İle İphone 16 Pro Max karşılaştırması yapıyorum örneğin samsung içinden geçiyor ve nerdeyse aradaki fiyat farkı %20-40 ? buna rağmen neden insanlar iphone alıyor ? yazılım açısından özelleştirme bakımından önde - batarya açısından baksan önde - ekran açısından bakarsanız önde - daha yüksek hızlı şarj desteği var - özgürlükçü yazılım 3.parti uygulamalar serbest hani iphone almak için sebep ne yani gerçekten iphone alıyorum şu yüzden diyebilecek bir kişi var mı yada durumu açıklicak ? görüşlerinizi merak ediyorum
Dostum dunyanin en iyi markasi iphone 6 60 hz o kadar iyi ki s25 ultra 120 hz sinden iyi. Dunyanin en iyi telefon markasi daha iyisi gelmedi. Iphone yeni tel cikarana kadar en iyisi en son cikandir. Ekosistem vs bahsemiyorum bile...

Evet Kanka Yıl 2025 Hala 3700 mAh Batarya Var :D 15 K Ya Satılan Redmi Telefonlar 7000 mAh :D Yıl 2025 60 Hz Ekran :D 15 K'lık Redmi Cihazlar 144 Hz Ekran :D Yıl 2025 Hala 40 Watt Hızlı Şarj :D Honor 400 20 K TL 80 Watt :D Hani Bağırtma Hocam :D

7263.webp

Evet Kanka Yıl 2025 Hala 3700 mAh Batarya Var :D 15 K Ya Satılan Redmi Telefonlar 7000 mAh :D Yıl 2025 60 Hz Ekran :D 15 K'lık Redmi Cihazlar 144 Hz Ekran :D Yıl 2025 Hala 40 Watt Hızlı Şarj :D Xiaomi Amiral Gemileri 120 Watt :D Hani Bağırtma Hocam :D

Alıntıyı görüntüle
gel de anlat android ile ios u aynı kefeye koyan adama 😂😂😂 ios daha optimize çalışıyor. i17 nin 3700 mAh bataryası senin bomba s7 nle aynı değil

İPhone 11'den beri ne değişti İphone'da? islemci Değiştirme Ve Tasarım Değiştirme Hariç?
Neden Samsung'u konuşurken iPhone üzerinden tartışalım? Samsung bir şey değiştirmeyince "iPhone'da değiştirmedi" denilerek savunma mı yapacaksın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri