Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

İPhone 11'den beri ne değişti İphone'da? islemci Değiştirme Ve Tasarım Değiştirme Hariç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka Ai Sadece Sohbetten Mi İbaret? Yax Google'a Galaxy Ai Git Bak Samsung'un Yerel Ai'larına
bak hala ai muhabbeti yapıyor ya sabır. hepsinin temelinde gemini var gitmişsin birkaç edit izlemişsin gelmiş burda konuşuyorsun, böyle olmaz :D

ayrıca bir şirketin dakka başı tasarım değiştirmesi iyi bir şey değil 😂 bir tasarım gerçekten başarılı ise değiştirilmemesi daha mantıklıdır. yine de diyelim ki sen farklı tasarım görmek istiyorsun, s21u ile s25u arasında çok mu fark var

Vallaha eskiden iPhone cuydum 11 64 GB vardı, Xiaomi 15t pro aldım alayına atar gider vallaha performanı inanılmaz,17 pro Max ten her konuda daha iyi

gel de anlat android ile ios u aynı kefeye koyan adama 😂😂😂 ios daha optimize çalışıyor. i17 nin 3700 mAh bataryası senin bomba s7 nle aynı değil
Sizin Sorununuz Hala Android'i 2013 Cihazlar İle Karşılaştırmanız :D Zaten Ortalama Bir İos Kullanıcısından Ne Beklersin :D Bu Arada Telefonum
S24 FE :D

Neden Samsung'u konuşurken iPhone üzerinden tartışalım? Samsung bir şey değiştirmeyince "iPhone'da değiştirmedi" denilerek savunma mı yapacaksın?
Hayır Arkadaş Samsung'u Örnek Verdi ? Ben Mi Verdim ?

Sizin Sorununuz Hala Android'i 2013 Cihazlar İle Karşılaştırmanız :D Zaten Ortalama Bir İos Kullanıcısından Ne Beklersin :D Bu Arada Telefonum

ulan bıktım sizden. senle konuşurken ömrümden 40 yıl gitti be. bi anlatamadım. pil ve ekran daha iyi, işletim sistemi daha iyi dedim. hala anlamıyorsun be adam. hep aynı muhabbet dönüyor.

Algi Yuzunden Hatta Arastirilma Yapiliyor ve Kullananalarin cok buyuk yuzdesi Statu/zenginlik gostergesi flaan icin diyor (ABD'de ve bagzi Avrupa Ulklerinde ypailiyor bu arastirma) ozellliklede kizlar arassinda sadece pahali oldughu ve luks gosterildigi icin populer zaten Kadin harcamalarinda mantik aramaya gerek yok

Onun disindakilerde Bagimliliklarindan dolayi aliyor mesela MAC kullaniyor adam ama android ile saatlerce ugrestiriyor uyumluluk saglamasi veri akatarmasi bilmem nesi ama iphone/IOS ile 1-2 tikta halklediyor cunku ayni markaya aitler ve apple kasitli olarak bunu yapiyor ayni sekilde apple watch vs. hepsi cicin durum boyle oluncada insanlar akilli saat alacaklarinda apple watch aliyor kulaklik alacaklarinda Airpods aliyor Tablet alacaklarinda Ipad aliyorlar Laptop alacaklarinda MAC aliyorlar vs..... tabi bizim gibi ulkede bu zor globalde abd avrupa gibi ekonomisi iyi ulkelerde insanlar bu sekilde aliyor

bir de 2013 diyor bir kere 2017 de tanıtıldı. ve düşün senin 2017 de kullandığın kapasiteyle ben 2025 te senden daha iyi performans alabiliyorsam senin işletim sistemin bok gibi o zaman :D bağırtma ya

Algi Yuzunden Hatta Arastirilma Yapiliyor ve Kullananalarin cok buyuk yuzdesi Statu/zenginlik gostergesi flaan icin diyor (ABD'de ve bagzi Avrupa Ulklerinde ypailiyor bu arastirma) ozellliklede kizlar arassinda sadece pahali oldughu ve luks gosterildigi icin populer zaten Kadin harcamalarinda mantik aramaya gerek yok

Onun disindakilerde Bagimliliklarindan dolayi aliyor mesela MAC kullaniyor adam ama android ile saatlerce ugrestiriyor uyumluluk saglamasi veri akatarmasi bilmem nesi ama iphone/IOS ile 1-2 tikta halklediyor cunku ayni markaya aitler ve apple kasitli olarak bunu yapiyor ayni sekilde apple watch vs. hepsi cicin durum boyle oluncada insanlar akilli saat alacaklarinda apple watch aliyor kulaklik alacaklarinda Airpods aliyor Tablet alacaklarinda Ipad aliyorlar Laptop alacaklarinda MAC aliyorlar vs..... tabi bizim gibi ulkede bu zor globalde abd avrupa gibi ekonomisi iyi ulkelerde insanlar bu sekilde aliyor
TR de anlarım ama çoğu avrupa ülkesinde ve amerikada Ultra serisi, iPhone Pro Max'den pahalı. Nasıl statü zenginlik göstergesi olsun?

türkiye bir yana yukarıda dediğim gibi base s25 bile i17 den pahalı ne statüsü

bak hala ai muhabbeti yapıyor ya sabır. hepsinin temelinde gemini var gitmişsin birkaç edit izlemişsin gelmiş burda konuşuyorsun, böyle olmaz :D

ayrıca bir şirketin dakka başı tasarım değiştirmesi iyi bir şey değil 😂 bir tasarım gerçekten başarılı ise değiştirilmemesi daha mantıklıdır. yine de diyelim ki sen farklı tasarım görmek istiyorsun, s21u ile s25u arasında çok mu fark var
Adamın Ai'dan Tek Anladığı Şey Siri - Chatgpt - Gemini :D

Bu Özelliklerden Kaçı Var Acaba İphone'da :D

Evet Kanka Bunların Hepsini Gemine Yapıyor :D Gemine'ın Android Yazılımı Olduğunu Galaxy Ai'ın Samsung'a Özel Farklı Bir Model Olduğunu Anlamayan Bilmeyen Bir Cahil

Araştır İstersen Model İsmi : Samsung Gauss

1764955653970.webp
1764955669063.webp

İphone 17 Pro Max İle Ne Kadar Varsa O Kadar Fark Var

bir de 2013 diyor bir kere 2017 de tanıtıldı. ve düşün senin 2017 de kullandığın kapasiteyle ben 2025 te senden daha iyi performans alabiliyorsam senin işletim sistemin bok gibi o zaman :D bağırtma ya
Ne Farkeder ? Sendeki Cahillik Seviyesi 2017 Cihazı İle Günümüz Cihazını Karşılaştırmak Ben İphone 6 İle S25 Ultra Karşılaştırıp İphone Leş Diyor Muyum :D

İphone kullanan adamda bi seylik vardır 😎
Öyle fanı olmayan pc ye gitmesinler.
Erkek adam monster pc alır masaya koyduğunda onun raconu herkesi susturur.
(Abra serisi hariç)

ulan bıktım sizden. senle konuşurken ömrümden 40 yıl gitti be. bi anlatamadım. pil ve ekran daha iyi, işletim sistemi daha iyi dedim. hala anlamıyorsun be adam. hep aynı muhabbet dönüyor.
Bütün androidler öyle değil,tektük sorunları var işletim sistemi olarak ama kendi telefonumu örnek verebilirim ekran ve pil olarak bütün iPhone'ları 10'a katlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,179
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri