Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

5.0 yok reis normal standart ürün
Yedek olarak alınır mı? Kasa şuan aigo psu var onu da bilmiyorum pcı kaç ama memnunum psum dan, ama hayat bu bir şey olur bozulur kısa devre yapar vs. , köşede dursun diye alınır mı?

Yedek olarak alınır mı? Kasa şuan aigo psu var onu da bilmiyorum pcı kaç ama memnunum psum dan, ama hayat bu bir şey olur bozulur kısa devre yapar vs. , köşede dursun diye alınır mı?
valla kanka ben memnunum zero fan yok ama fan sessiz baya coilde yok bizim abinin dükkanada 550 olanlardan 6 tane aldırdım bir tanede 550 var bende aldığım parçaları test ederken kullanıyorum kardeşin kasayada 750 aldım miss gibi çalışıyor at kenara bence yeni yılda ne olur kim bilir

valla kanka ben memnunum zero fan yok ama fan sessiz baya coilde yok bizim abinin dükkanada 550 olanlardan 6 tane aldırdım bir tanede 550 var bende aldığım parçaları test ederken kullanıyorum kardeşin kasayada 750 aldım miss gibi çalışıyor at kenara bence yeni yılda ne olur kim bilir
800 liraya da thermalright çift kuleli ekranlı kule tipi almıştım, kasama güzel bir b550 alma planım da var, bu gidişle kenara ata ata yeni sistem dizicem :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kablo girişleri nasıl hiç fotoğrafı yok, elinde görsel var mı acaba?

Benim kasada ki psu yüksek ihtimal bu, delta gibi standart mı oluyor buda?

B850 eaglewifi6e anakart
3070ti gigabyte
AMD ryzen 77800x3d için 750 mi 850 mi almak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim

850w Gold modüler olanı aldım dün taktım iade edeceğim gibi şu sesten ötürü. Sizce bu fan sesi mi yoksa coil whine mı? s4-s5 ayarlaını yapmıştım diye hatırlıyorum bilgisayar kapalıyken klavye ışıkları yanmıyor acaba psu fanları çalışmaya devam ediyor mu? A650gf yerine almıştım onda klavye ışıkları yanmıyorken psu fanları da dönmüyordu.

lazımsa düşünme aktif olarak sistemde çalışıyor sıfır sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üreten firma ömür boyu garanti vermiyor o arkadaş neye göre diyor :D
japon kondansatörler çok uzun ömürlü oluyormuş kullanlıgım psu zaten corsair in giriş seviyesinde bir ürün standart kondansatörler var

550 den 2 tane almadığıma sonradan pişman oldum 😀
Fazeon 650 bile 1300 verdim o bile o fiyatta gittiyse delta 550 belesin belesiydi

850w Gold modüler olanı aldım dün taktım iade edeceğim gibi şu sesten ötürü. Sizce bu fan sesi mi yoksa coil whine mı? s4-s5 ayarlaını yapmıştım diye hatırlıyorum bilgisayar kapalıyken klavye ışıkları yanmıyor acaba psu fanları çalışmaya devam ediyor mu? A650gf yerine almıştım onda klavye ışıkları yanmıyorken psu fanları da dönmüyordu.

Biraz uzun çekseydin keşke ben bişey duyamadım nasıl bir ses.

Platinyun 750w tekrar stoğa girmiiş.Çektim birtane.Kullanan varmı bu modelini coil whine vs. mevcutmudur.
Özellikle oyun menülerinde oluyor hocam aynı modelden bende mevcut. Ama aşırı bir şey değil. Cs2 nin ayar menüsünde baya yapıyor ama nedense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,568
Üyeler
186,349
Son üye
DazhN
Geri