Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Selamlar çok merak ettiğim bir soruya cevap arıyorum özellikle teknolojiden anlayan insanlar veya teknoloji kanalları - içerk üreticilerinin iphone kullanması beni çok güldürüyor anlamayan insanların zaten iphone kullanmasını sorgulamıyorum normal buluyorum sonuçta kapitalizm'in en büyük örneği iphone ama bana garip geliyor mesela iphone'u insanlar statü seviyesi belirtme aracı olarak görüyorlar yada çok zeki adamların bile elinde iphone var neden ? sebebi nedir ? örneğin en yakın iki rakip en güncel karşılaştırmak amaçlı referans olarak Samsung S25 Ultra İle İphone 16 Pro Max karşılaştırması yapıyorum örneğin samsung içinden geçiyor ve nerdeyse aradaki fiyat farkı %20-40 ? buna rağmen neden insanlar iphone alıyor ? yazılım açısından özelleştirme bakımından önde - batarya açısından baksan önde - ekran açısından bakarsanız önde - daha yüksek hızlı şarj desteği var - özgürlükçü yazılım 3.parti uygulamalar serbest hani iphone almak için sebep ne yani gerçekten iphone alıyorum şu yüzden diyebilecek bir kişi var mı yada durumu açıklicak ? görüşlerinizi merak ediyorum
Arkadaşlarımad İphone var hepsi kameradan dolayı diyor

Evet, yıllardır parmak izi kullandığım için ön yargılıydım ama müthiş bir şey. Geçenlerde bir ayarı sıfırlarken cihazdan parolayı da kaldırmışım, 1 hafta fark etmedim parola olmadığını öyle bir şey 😀
E Hocam Bu Yüz Tarama Android'de de var ?

E Hocam Bu Yüz Tarama Android'de de var ?
Yok. Kâğıt üzerinde var ama pratikte yok sadece kameradan basit tarama yapıyorlar. Sadece Huaweinin birkaç modeli gibi spesifik modellerde bu sistem var. Yıllardır parmak izi kullandığım cihazların da neredeyse hepsinde yüz tanıma vardı ama kullanılacak gibi değiller parmak izi daha seri kalıyor.

Huawei de genel olarak çok güzel cihazlar yapıyor bu arada, ambargo olayları olmasa kesinlikle şans verirdim, hatta global olarak da Samsung yerine Huawei konuşulurdu.

Son düzenleme:
iPhone sadece türkiyede pahalı Samsung'la aynı fiyat yurtdışında.trde bence de enayilik ama yurtdışında yaşasam kesin iphone alırdım nedeni de sürekli stabilite güncellemesi alması 80 modeli olan Xiaomi falan bunu başaramaz.Ayrıca çoğu oyunda iPhone'a özel 120fps desteği var.Kamera konusunda da çoğu Androidden video konusunda başarılı

iPhone sadece türkiyede pahalı Samsung'la aynı fiyat yurtdışında.trde bence de enayilik ama yurtdışında yaşasam kesin iphone alırdım nedeni de sürekli stabilite güncellemesi alması 80 modeli olan Xiaomi falan bunu başaramaz.Ayrıca çoğu oyunda iPhone'a özel 120fps desteği var.Kamera konusunda da çoğu Androidden video konusunda başarılı
Bunların Çoğu Android Telefonlardada Var Kardeşim Poco Gibi Bir Cihaz Alırsın İçinde Snapdaragon 8 Gen 4 Var 25 K'ya 120 Fps Nerdeyse Oynatmicağı Oyun Yok 170 K Baymaya Gerek Yok Samsung Telefonlar 7 Sene Güncelleme Alıyor Uzun Vadede Stabil Kamera Konusunda Tek Fark Renk Olur Onun Harici Amiral Gemisi Çoğu Telefon İyi Huawei Pura 80 Ultra - Vivo X300 Pro - Yeni Çıkacak Samsung S26 Ultra Hepsi İphone'dan İyi Ve Daha Kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok. Kâğıt üzerinde var ama pratikte yok sadece kameradan basit tarama yapıyorlar. Sadece Huaweinin birkaç modeli gibi spesifik modellerde bu sistem var. Yıllardır parmak izi kullandığım cihazların da neredeyse hepsinde yüz tanıma vardı ama kullanılacak gibi değiller parmak izi daha seri kalıyor.

Huawei de genel olarak çok güzel cihazlar yapıyor bu arada, ambargo olayları olmasa kesinlikle şans verirdim, hatta global olarak da Samsung yerine Huawei konuşulurdu.
Amaç Zaten O Değil Mi Amaç Yüzünü Taramak Face İd Ne Yapıyor Bunlardan Farklı ?

Bende zamanında böyle düşünüyordum iphone almam zengin işi herşeyi kısıtlıyor vs diyordum,telefonum bozulduğu için bir iphone 11 aldım ve optimizasyonu kullanım rahatlığı çok hoşuma gitti, sonrasında satıp direk yd iphone 14 pro max aldım 2 seneye yakın kullandım satıp yd 15 pro max aldım, iphone un optimizasyonu kullanım rahatlığı güvenlik probleminin olmaması ve kamera görüntü kalitesi ve modları daha iyi benim görüşüm instagram ile opitmize olduğu için kalite farkı da en minimum düzeyde oluyor. İphone da mesela kolay kolay telefona virüs girme olayı olmaz ben hiç iphone virüs giren görmedim mesela,ama samsung da vs bu güvenlik duvarını kolay aşıyorlar 3.parti herhangi bir şey indirdiğin zaman. Bende yd kullanıyorum fiyatlar uygun olduğu için yoksa iphone kullanmazdım.Gerçekten tr pazarında gereksiz pahalı

Aynen Kanka Adam Birinci Şahıs Olarak Kullanmış Ve İyi Olduğunu Söylüyor Sen Ne Zaman Kullandın 7 Yıl Amiral Gemisi Android ? Söyler Misin Bu Kadar Rahat Konuşuyorsun Ya ?

İphone X'de Hafif Kasma Olur Diyor Öz Ablam İphone 13 Kullanıyor Kasmaya Başladı Değiştirecem Diyor Ulan Görüyorsunuz Google'da Uzun Süre Gider Diye Sıkıyorsunuz Yalanı Zaten Yalanın Suçu Yok Ya Sık Babam Sık Kolpayı Zaten Bu Ülkede Herkes İphone Değiştiriyor Ekmek Alır Gibi Kasmıyor Donmuyor Ya :D

İphone Değil Miydi Kardeşim Biz Güncellemeler İle Cihazları Yavaşlatıyoruz Diyen ? Utanmasa Bunuda Yalanlican Açık Açık Adamlar İtiraf Ediyor Bu Şimdi Der Yalan Yok Öyle bir şey

Yok Kanka İnnamaz Arkadaş Video Gönderecen Oyun Oynarken İlla Yada Masaüstünde Gezerken :D

Yok Kanka İphone Çok Teknolojik O An İphone :

Bildirim Merkezi / Hızlı Ayarlar → Android 2008, Apple 2014 (6 yıl sonra)
Kablosuz veri aktarımı (NFC / Wi-Fi Direct) → Android 2011, Apple 2019 (8 yıl sonra)
Always-On Display → Android 2010, Apple 2022 (12 yıl sonra)
Kablosuz şarj → Android 2012, Apple 2017 (5 yıl sonra)
Split Screen / Ekranı bölme → Android 2011, Apple 2021 (10 yıl sonra)
120 Hz ekran → Android 2017, Apple 2021 (4 yıl sonra)
Ultra geniş açılı kamera → Android 2014, Apple 2019 (5 yıl sonra)
Çift kamera / çoklu lens → Android 2013, Apple 2016 (3 yıl sonra)
Hızlı şarj → Android 2013, Apple 2017 (4 yıl sonra)
Çift kayıt / Dual Capture → Android 2013, Apple 2025 (10 yıl sonra)
Ekrana dokunup uyandırma → Android 2013, Apple 2020 (7 yıl sonra)
Su geçirmezlik → Android 2014, Apple 2016 (2 yıl sonra)

Parmak İzi Ekran İçine (Android 2018 – iPhone hâlâ yok)

Kablosuz Ters Şarj (Android 2018 – iPhone hâlâ koymadı)
artık zamanı geldi. köşede duran s22u yı çıkarıp göstermem lazım illaki.

bu mu akıcı? bu sadece 3 jenerasyon geride. ayrıca seninki ultra bile değil, fan edition. 1 2 yıla kalmaz kasar seninki. ben kendi deneyimimden konuşuyorum hala anlamıyorsun. kağıt üzerindeki özellikleri söyleyip duruyorsun ama uzun kullanım sonrasından bahsetmiyorsun

Son düzenleme:
Bende zamanında böyle düşünüyordum iphone almam zengin işi herşeyi kısıtlıyor vs diyordum,telefonum bozulduğu için bir iphone 11 aldım ve optimizasyonu kullanım rahatlığı çok hoşuma gitti, sonrasında satıp direk yd iphone 14 pro max aldım 2 seneye yakın kullandım satıp yd 15 pro max aldım, iphone un optimizasyonu kullanım rahatlığı güvenlik probleminin olmaması ve kamera görüntü kalitesi ve modları daha iyi benim görüşüm instagram ile opitmize olduğu için kalite farkı da en minimum düzeyde oluyor. İphone da mesela kolay kolay telefona virüs girme olayı olmaz ben hiç iphone virüs giren görmedim mesela,ama samsung da vs bu güvenlik duvarını kolay aşıyorlar 3.parti herhangi bir şey indirdiğin zaman. Bende yd kullanıyorum fiyatlar uygun olduğu için yoksa iphone kullanmazdım.Gerçekten tr pazarında gereksiz pahalı
Hocam Yd İşi Sıkıntkı İş Ya - Güvenlik Problemi Olayını Salın Hocam Artık Telefonlar 1000 Kere Uyarıyor Apk Dosya Kurarken Seni Ve İndirip İndirmemek Senin Elinde Şöyle Düşün 2 Aile Var Birisi Hamburger Yemene Engel Oluyor Direk Diğeride Diyor Ki Yeme Zararlı Ama Yersende Kendine Zararı Şimdi Sen Bu Hamburgeri Yiyip bir şey Olmassa Sorun Yok Ama Olursa Ailem Bana Yasaklamadı İstersen Ye Dedi Diye Ailen Mi Suçlu Sen Mi Mesela ? Onun Gibi Düşün Seni Uyarıyorlar Sorumluluk Sende - Samsung'da İş Birliği Yaptı İnstagram İle Fotoraflarda Kalite Kaybı Olmuyor

artık zamanı geldi. köşede duran s22u yı çıkarıp göstermem lazım illaki.

bu mu akıcı? bu sadece 3 jenerasyon geride. ayrıca seninki ultra bile değil, fan edition. 1 2 yıla kalmaz kasar seninki. ben kendi deneyimimden konuşuyorum hala anlamıyorsun. kağıt üzerindeki özellikleri söyleyip duruyorsun ama uzun kullanım sonrasından bahsetmiyorsun
Evet Kanka Senin S22 Ultranın Yapamadığını Sözde Nasıl S20 Yapıyor? birde Bu Önemli bir şey Değil Hani 10 Tane Uygulamayı 1 Sn'de Açmıyor Aman Tanrım Ne Yapacam Triplerine Girmeye Gerek Yok Ortalama Bir İnsan Zaten Telefonu Fotoraf Çekilmek Ve Alo-Alo Demek İçin Kullanıyor Gören Sanar Bana Çizim Yapıyon Veya Ultra Mega Oyunlar Oynayıp Renderlar Çıkarıyon

Son düzenleme:
hocam ben iphoneların akıcılığını çok seviyorum 2 saniyede tak tak halledip çıkıyorsun işini bu üzerinden 1 2 yıl geçtikten sonra bozulmuyor androidlerde illaki işletim sisteminde bir sıkıntı çıkıyor telefon yavaşlıyor kasıyor apple larda bunu hiç görmedim ama

Geri