MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Arkadaşlarımad İphone var hepsi kameradan dolayı diyorSelamlar çok merak ettiğim bir soruya cevap arıyorum özellikle teknolojiden anlayan insanlar veya teknoloji kanalları - içerk üreticilerinin iphone kullanması beni çok güldürüyor anlamayan insanların zaten iphone kullanmasını sorgulamıyorum normal buluyorum sonuçta kapitalizm'in en büyük örneği iphone ama bana garip geliyor mesela iphone'u insanlar statü seviyesi belirtme aracı olarak görüyorlar yada çok zeki adamların bile elinde iphone var neden ? sebebi nedir ? örneğin en yakın iki rakip en güncel karşılaştırmak amaçlı referans olarak Samsung S25 Ultra İle İphone 16 Pro Max karşılaştırması yapıyorum örneğin samsung içinden geçiyor ve nerdeyse aradaki fiyat farkı %20-40 ? buna rağmen neden insanlar iphone alıyor ? yazılım açısından özelleştirme bakımından önde - batarya açısından baksan önde - ekran açısından bakarsanız önde - daha yüksek hızlı şarj desteği var - özgürlükçü yazılım 3.parti uygulamalar serbest hani iphone almak için sebep ne yani gerçekten iphone alıyorum şu yüzden diyebilecek bir kişi var mı yada durumu açıklicak ? görüşlerinizi merak ediyorum