Ekranı olan hiçbirşey diyelimLaptop hocam bu![]()
Ekranı olan hiçbirşey diyelimLaptop hocam bu![]()
Çizim kalemi eksik diyor yalnızadam gibi tablet arayana
tab s10 plus 2 adet gelmiş 26500
tab s11 ultra 34 bin
Samsung Galaxy Tab S10+ Yapay Zeka (AI) Tablet, 12GB RAM, 256GB Hafıza, AMOLED Ekran, S Pen Dahil, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Galaxy Tab S10+ Yapay Zeka (AI) Tablet, 12GB RAM, 256GB Hafıza, AMOLED Ekran, S Pen Dahil, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Yapay Zeka (AI) Tablet, WiFi, 12GB RAM, 256GB Depolama Alanı, Gri, 14.6 İnç, 120Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68 (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Yapay Zeka (AI) Tablet, WiFi, 12GB RAM, 256GB Depolama Alanı, Gri, 14.6 İnç, 120Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68 (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ürünlerde bende ayrıntılar cıkmıyor hocam siz bu bilgiyi ayrıntılar kısmına tıklayarak mı ögrendinizÇizim kalemi eksik diyor yalnız
Fiyat ve stok durumunun altında ürünün durumu yazıyor mobilden bakarsanız kılavuz ve kalem eksik diyor ultra modeli için.ürünlerde bende ayrıntılar cıkmıyor hocam siz bu bilgiyi ayrıntılar kısmına tıklayarak mı ögrendiniz
ben detay göremiyorum pc den bakıyorumÇizim kalemi eksik diyor yalnız
tamamen şans işiBeyler s25 aldım şimdi amazon depodan. İkinci el yeni gibi ibaresi vardı. 39 bin küsüre aldım. Daha önce telefon alan var mı, bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ama iade ürünlerden biridir muhtemelen.
Yakın zamanda ASUS ROG Ryuo III 240 RGB'yi 3500 tl civarına ikinci el olarak satın aldım. ilginç bir şekilde sıfır olarak geldi. Şu an kullanıyorum ve sorunsuzBeyler s25 aldım şimdi amazon depodan. İkinci el yeni gibi ibaresi vardı. 39 bin küsüre aldım. Daha önce telefon alan var mı, bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ama iade ürünlerden biridir muhtemelen.
Laptop dediğin taşınabilir akıllı monitördür zatenLaptop hocam bu![]()
Bilgilerinde yazmıyordu hocam onu vurgulamak istedim. Alırsınız falan bilginiz olsun diye.Laptop dediğin taşınabilir akıllı monitördür zaten
bilgisayar olmasın mı oLaptop dediğin taşınabilir akıllı monitördür zaten