Çözüldü✓ 10k ya kadar koltuk önerisi

Arkadaslar önereceğiniz direk bir model varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan xdrive 15 li öneirr misin

veriler böle demiyo hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana yalancısın demiyorum arkadaşın 120lik koltuğu 165 taşıyodu
Arkadaşın koltuk nedir kral söylede önerelimn millete

konu sahibi titanseat throne-hawk future alsın geçsin çok düşünmesin

Usta senin önereceğin model nedir
Valla dediğim gibi kendi kullandığımı öneririm Exvega vesta 2025 çok sağlam hissetiriyo bana e gerçekten rahat ilk oturduğumda ben oturmuyomuşum dedim ortalama 125 kg taşıma kapasitesi var ama fazlasını da taşıyo hepsiburada da indirimde 8500 civardı galiba ben d&r den 6k ya aldım öneririm yani bütçen varsa güzel koltuk

Titan mi öneriyorsun yoksa hawk mı dostum
ben ikisinden birini alıcaktım spora yazıldım iptal oldu
TitanSeat Markasından Throne Modeli
Hawk Markasından Future Modelini öneriyorum ikiside hemen hemen denk ürünler
ben olsam TitanSeat Thorne tercih ederdim

Valla dediğim gibi kendi kullandığımı öneririm Exvega vesta 2025 çok sağlam hissetiriyo bana e gerçekten rahat ilk oturduğumda ben oturmuyomuşum dedim ortalama 125 kg taşıma kapasitesi var ama fazlasını da taşıyo hepsiburada da indirimde 8500 civardı galiba ben d&r den 6k ya aldım öneririm yani bütçen varsa güzel koltuk

Merhabalar hocam bende şuan indirimde diye batman versiyonunu aldım ama endişeliyim. Çok dar diyorlar sizce nasıl

Merhabalar hocam bende şuan indirimde diye batman versiyonunu aldım ama endişeliyim. Çok dar diyorlar sizce nasıl
Dostum ben normal şartlarda otobüs koltukların taşıyorum :D benim aldığım model de hiçbişekilde öyle bişey olmadı rahat rahat yaylanıyorum yatıyorum bi sıkıntı olmuyor şimdiden hayırlı olsun

hocam ben xdrive toryum kullandım 3 sene. genel olarak malzeme kalitesi iyiydi, 3 sene sonunda çatırdama sesleri dışında herhangi bir problem yoktu, hâlâ ilk günkü gibi sağlamdı. fakat yanları çok yüksek ve sert demir parçadan oluşuyor. o yüzden yandan bacaklara baskı yapıyor ağrıtıyor, ve bacakları asla yana açamıyorsun. spor otomobil koltukları gibi seni sıkıştırıyor. sırf bu sebepten gidip zio aldım. şimdi bağdaş bile kurabiliyorum otururken. yanlara istediğim gibi açabiliyorum bacaklarımı. acayip rahat. süngeri sırt kısmı falan da kaliteli dolgulu. ama şu yayınlanma mekanizması sağa sola oynuyor, ve xdrive gibi kaliteli hissettirmiyor. sanki uzun dayanmayacak gibi . bakacaz.

Dostum ben normal şartlarda otobüs koltukların taşıyorum :D benim aldığım model de hiçbişekilde öyle bişey olmadı rahat rahat yaylanıyorum yatıyorum bi sıkıntı olmuyor şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam, geldiği zaman buraya da yazarım düşüncelerimi

Geri