❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT Pulse "Outlet", 25062 TL

Steelseries kulaklik almistim servise gitti degisim verdi sonra bu emperor ile muhattap yok kuyumcukentin oralarda bir plazada yerleri servis formu hic bir halta yaramadi etmedi ne degisim yaptilar ne ucret iadesi bana baska teshir urun teklif ettiler komple servis formunu yirttim attim kulaklik oylece duruyor o yüzden 2.3. Kere düşünün

Son düzenleme:
Anaa bedava...

Ben bu arkadaşı rapor edeyim yüzlerce 1 yıldız almış teşhir adı altında sattığı ürünlerin %80 i bozuk çıkan firma firma gezip arızalı iadeleri toplayan bir yeri anlamsız övüyor. Bu işin içindeyim eskiden yaptığı ismi kullanarak şuan milleti mağdur edip duran bir firma. "Alanlar sorunsuz sıkıntısız ürünlerini teslim alıp güle güle kullansınlar" lafı 24 mesajlı biri için bana pek mantıklı gelmedi.
Ne anlatıyorsun sen? 9070xt fiyatını gördüm paylaştım, uyarımı da yaptım. Herkesin kendi aklı var, işine gelen alır işine gelmeyen uzak durur.

Ne anlatıyorsun sen? 9070xt fiyatını gördüm paylaştım, uyarımı da yaptım. Herkesin kendi aklı var, işine gelen alır işine gelmeyen uzak durur.
Alanlar sorunsuz sıkıntısız ürünlerini teslim alıp güle güle kullansınlar derken iyi niyetli olarak temenni ettiysen ben yanlış anladım. Ürünler sıkıntısız sorunsuz güle güle kullanın gibi iddialı bir şey dediğini düşündüm.

Alanlar sorunsuz sıkıntısız ürünlerini teslim alıp güle güle kullansınlar derken iyi niyetli olarak temenni ettiysen ben yanlış anladım. Ürünler sıkıntısız sorunsuz güle güle kullanın gibi iddialı bir şey dediğini düşündüm.
Elbette temenni de bulundum. Firma yorumları ikiye bölünmüş, memnun olanlar ve beddua okuyanlar var. İnşallah bu kartta sorun olmazda uyguna almış olur alanlar. Benim tahminim şu; bu kartları alanlar cw var diye iade ettiler, amazon vb sitelerde ihale ile bunlara sattılar. Bu kadar kart yoksa hangi mağazada teşhir olacak. O yüzden iyi araştırın diye uyardım.

bu kart kaça düştü kasımda dip fiyat? ben 30k altına indiğini görmedim. xfx modeli de 31k'di diye hatırlıyorum arada ciddi fark var. bu kartı alan 2.el olarak düşünüp almalı :D
Vatan %20 indirimlerle 27 binlere satıldı güzel indirimle düşüyor yıl sonu indirimlerinde düşebilir.

Amazondan 2. el 9070 almıştım kartın kendisi sorunluydu hiçbir oyunu acmıyor crash veriyordu. Bu yüzden ilk sahibi iade etmiş.
Bu kartı alan arkadaşlar da crash yasarlarsa karttan kaynaklı olabilir sorun.

Amazondan sıfır 9070 xt aldım 5 gün kullandım yaşadığım bazı sorunlar

20 derece odada burnumun ucu donarken default fan yarlarında kart vram sıcaklığı 94 ü buldu anca fanlara bi ayar çekip sese katlanınca 80 e sabitliye bildim sıcaklığın benim için önemli olmasının sebebi pc bulunduğu oda küçük ve yazın 38 derece kadar çıkıyor oda 4070s bile 84 derece kadar çıktı kart 6-7 aylık bi kart. ha bi de karta cw vardı ama sorun değil 4070s dekinden bile daha azdı duyulmuyordu benim için sorun olmadı

Oyun oynarken 2 kez crash yedim

Yazılımını oyun içindeyken açınca komple windows kitleniyor 9-10 kez oldu açmadım bir daha yazılımını oyundayken

Gpu kullanımı aniden 100 den 0 a düşüyor öyle 2 saate 1-2 kez olmuyordu 5-6dk da 8-9 kez oluyor warthunder ve kcd2 de denedim hele warthunder oynatmıyor sıkıyorsun drop bir şey patlıyor drop

Bir de oyunları alta atıp tarayıcıda geziniyorum oyuna tekrar girdiğimde oyun kitleniyor

gibi gibi sorunlarla karşılaştım ddu ile silip tekrar yazılımını kurdum biosu son sürüme güncelledim xmp-expo kapalı açık denedim insanların 1-2 eski yazılıma geçince düzeldiğini söyleyeni gördüm denedim olmadı baktım çok kafa ağırtacak iade ettim sırf 9070 xt aldım diye 30k aldığım gigabyte gaming oc 5070 iade ettim kutusunu açmadan keşke etmeseydim amd severim ama baya sorunluymuş kimi Sapphire kaynaklı olduğunu zaten sorunlu bi marka olduğunu söylüyor ben çözümü iade etmek de buldum bilmiyorum belki benim elime gelen kart sorunluydu umarım sizinkiler sorunsuzca gelir sorunsuzca kullanırsınız

20 derece odada burnumun ucu donarken default fan yarlarında kart vram sıcaklığı 94 ü buldu anca fanlara bi ayar çekip sese katlanınca 80 e sabitliye bildim sıcaklığın benim için önemli olmasının sebebi pc bulunduğu oda küçük ve yazın 38 derece kadar çıkıyor oda 4070s bile 84 derece kadar çıktı kart 6-7 aylık bi kart. ha bi de karta cw vardı ama sorun değil 4070s dekinden bile daha azdı duyulmuyordu benim için sorun olmadı

Yazılımını oyun içindeyken açınca komple windows kitleniyor 9-10 kez oldu açmadım bir daha yazılımını oyundayken

Gpu kullanımı aniden 100 den 0 a düşüyor öyle 2 saate 1-2 kez olmuyordu 5-6dk da 8-9 kez oluyor warthunder ve kcd2 de denedim hele warthunder oynatmıyor sıkıyorsun drop bir şey patlıyor drop

Bir de oyunları alta atıp tarayıcıda geziniyorum oyuna tekrar girdiğimde oyun kitleniyor

gibi gibi sorunlarla karşılaştım ddu ile silip tekrar yazılımını kurdum biosu son sürüme güncelledim xmp-expo kapalı açık denedim insanların 1-2 eski yazılıma geçince düzeldiğini söyleyeni gördüm denedim olmadı baktım çok kafa ağırtacak iade ettim sırf 9070 xt aldım diye 30k aldığım gigabyte gaming oc 5070 iade ettim kutusunu açmadan keşke etmeseydim amd severim ama baya sorunluymuş kimi Sapphire kaynaklı olduğunu zaten sorunlu bi marka olduğunu söylüyor ben çözümü iade etmek de buldum bilmiyorum belki benim elime gelen kart sorunluydu umarım sizinkiler sorunsuzca gelir sorunsuzca kullanırsınız
Her markada sorunlu ürünler var lakin sapphire çok iyi marka bence yıllardır madende işkence görmüş rx serileri hala oyun oynatıyor ikinci elde satılıyor bundan önceki kartım da nitro 6900 dü bir kez bile sıkıntı yapmadı. Senin yaşadığın sorun %100 gpu kaynaklı olmayabilir keşke işin erbabı olan birisine gösterseydin hemen kartı farklı bir sisteme takıp test etseydi. 5070 alıp sorun yaşaman da muhtemel yani 3080ti rog da fan arızası yaşamıştım mesela kartın üstündeki rgb yanmıştı durduk yere. Kullandığın psu da bu sorunu yapabilir bu arada bir çok neden olabilir yani o yüzden kart komple farklı bir sistemde denenmeliydi hayırlısı olsun adına

Zamanında pttavmden sözde SIFIR s24 ultra aldım telefonun paketi açık ve lens koruyucu takılı geldi .d

Psu hangi marka kac w? diye sormaya gelecekler hazır mısın?

Geri