Amazondan sıfır 9070 xt aldım 5 gün kullandım yaşadığım bazı sorunlar
20 derece odada burnumun ucu donarken default fan yarlarında kart vram sıcaklığı 94 ü buldu anca fanlara bi ayar çekip sese katlanınca 80 e sabitliye bildim sıcaklığın benim için önemli olmasının sebebi pc bulunduğu oda küçük ve yazın 38 derece kadar çıkıyor oda 4070s bile 84 derece kadar çıktı kart 6-7 aylık bi kart. ha bi de karta cw vardı ama sorun değil 4070s dekinden bile daha azdı duyulmuyordu benim için sorun olmadı
Oyun oynarken 2 kez crash yedim
Yazılımını oyun içindeyken açınca komple windows kitleniyor 9-10 kez oldu açmadım bir daha yazılımını oyundayken
Gpu kullanımı aniden 100 den 0 a düşüyor öyle 2 saate 1-2 kez olmuyordu 5-6dk da 8-9 kez oluyor warthunder ve kcd2 de denedim hele warthunder oynatmıyor sıkıyorsun drop bir şey patlıyor drop
Bir de oyunları alta atıp tarayıcıda geziniyorum oyuna tekrar girdiğimde oyun kitleniyor
gibi gibi sorunlarla karşılaştım ddu ile silip tekrar yazılımını kurdum biosu son sürüme güncelledim xmp-expo kapalı açık denedim insanların 1-2 eski yazılıma geçince düzeldiğini söyleyeni gördüm denedim olmadı baktım çok kafa ağırtacak iade ettim sırf 9070 xt aldım diye 30k aldığım gigabyte gaming oc 5070 iade ettim kutusunu açmadan keşke etmeseydim amd severim ama baya sorunluymuş kimi Sapphire kaynaklı olduğunu zaten sorunlu bi marka olduğunu söylüyor ben çözümü iade etmek de buldum bilmiyorum belki benim elime gelen kart sorunluydu umarım sizinkiler sorunsuzca gelir sorunsuzca kullanırsınız