Daha önce direksiyon seti kullanmadıysanız öncelikle adam gibi bir Direct Drive set alarak işe başlayın. Direksiyona, pistlere, pedallara alışın daha sonra 3-5K arası herhangi bir shifter alırsınız.
Aceleniz yoksa şu ürünün stoklara gelmesini bekleyin. Sipariş verilmiş şuan gemide ürünler. Yeni yıla kadar gelmiş olur. Bunun yanına yine PXN'in A7 shifterını alırsınız totalde 20K'ya herşeyi kapatmış olursunuz.
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Daha profesyonel daha kuvvetli bir set isterseniz de benim kullandığım VD6 modeli var. Ama debriyaj ve shifter ile bütçenizi çok aşacaktır.
PXN VD6 6nm Direksiyon Motoru
www.euas.com.tr
Tavsiyem acele etmeyin V10 Pro'nun stoklara gelmesini bekleyin. Ben VD6'yı 2 ay bekledim beklediğime de değdi. G29 alıp 1-2 ay sonra kenara koyan insan çok. Çünkü hissiyatı çok kötü. Takır tukur dişli sesindan başka bir geri bildirimi yok. O yüzden vitesine vs aldanıp alan insanlar bu ne ya oyuncaktan farkı yokmuş diye ya kenara koyuyor ya sarı siteye. Direct Drive setler sürüş zevki açısından G29 türevlerinden kat kat daha gerçekçidir. Önerimle alan arkadaşlar da abi iyi ki bunu almışsız G29'la alakası yokmuş dediler.