Yardım Direksiyon+shifter önerisi

@Advocate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g29 alma hocam berbat hissiz takur tukur bir şey özellikle fren pedalı rezalet frene bascam diye ayağa kalkıyordum. hevesin gerçekçiye yakın sürüşse klavye kullan daha iyi yada illaha alacaksan 2. el al 10 11 e çözersin kullanıp satan kaynıyor piyasa çünkü kötü set
hocam hiç öyle birsey yok 6 ay önce aldım gayet güzel ve kaliteli cihaz ilk günkü gibi kullanıyorum tabii ki mozaların yanına yaklaşması mesele dahi değil ama fiyatında en iyi ve en sağlam direksiyon seti olarak denilebilir rampage falan kesinlikle düşünmeyin derim

hocam hiç öyle birsey yok 6 ay önce aldım gayet güzel ve kaliteli cihaz ilk günkü gibi kullanıyorum tabii ki mozaların yanına yaklaşması mesele dahi değil ama fiyatında en iyi ve en sağlam direksiyon seti olarak denilebilir rampage falan kesinlikle düşünmeyin derim
Rampage kim önerdi burada? 😄6 ayda ne oynadınız şimdi o da önemli.

Arkadaşlar selamlar G29+shifter almayı düşünüyorum fakat forumda farklı markaları önerenlerde vardı. Direksiyon+pedallar+shifter dahil set önerilerinizi bekliyorum.
alıcaksan kozmatiğine dikkat et bendede var ortadaki logo siyah yer soyuluyor ve çok naif islak elle dokunsan bile bazen kalıcı lekeler kalıyor.

Ets için en iyi set diyebilirim hocam ama Asetto ve forma için de çok iyi

Hocam rampage almamasını söyledim kimse önerdi demedim

Mariokart oynanmış kesin bilgi
Hahaha

Daha önce direksiyon seti kullanmadıysanız öncelikle adam gibi bir Direct Drive set alarak işe başlayın. Direksiyona, pistlere, pedallara alışın daha sonra 3-5K arası herhangi bir shifter alırsınız.

Aceleniz yoksa şu ürünün stoklara gelmesini bekleyin. Sipariş verilmiş şuan gemide ürünler. Yeni yıla kadar gelmiş olur. Bunun yanına yine PXN'in A7 shifterını alırsınız totalde 20K'ya herşeyi kapatmış olursunuz.

Daha profesyonel daha kuvvetli bir set isterseniz de benim kullandığım VD6 modeli var. Ama debriyaj ve shifter ile bütçenizi çok aşacaktır.

Tavsiyem acele etmeyin V10 Pro'nun stoklara gelmesini bekleyin. Ben VD6'yı 2 ay bekledim beklediğime de değdi. G29 alıp 1-2 ay sonra kenara koyan insan çok. Çünkü hissiyatı çok kötü. Takır tukur dişli sesindan başka bir geri bildirimi yok. O yüzden vitesine vs aldanıp alan insanlar bu ne ya oyuncaktan farkı yokmuş diye ya kenara koyuyor ya sarı siteye. Direct Drive setler sürüş zevki açısından G29 türevlerinden kat kat daha gerçekçidir. Önerimle alan arkadaşlar da abi iyi ki bunu almışsız G29'la alakası yokmuş dediler.
hocam moza r5 nasıl bu attıgın iki modele göre kıyaslama yapabilir misin?

Ets için en iyi set diyebilirim hocam ama Asetto ve forma için de çok iyi

Hocam rampage almamasını söyledim kimse önerdi demedim

Hahaha
ets ile set mi değerlendirilir klavye ile oynarım daha iyi yorulduğuna deymiyor his yok bir şey yok dümdüz yağ gibi dönüyor sadece o oyudnda

hocam moza r5 nasıl bu attıgın iki modele göre kıyaslama yapabilir misin?
Moza R5 şuan stoklarda yok. Benim kullandığım 2. Linkteki ürün VD6 Moza R5'ten daha güçlü. Ekstra olarak fren sertleştirme kiti de kutudan çıkıyor. Moza'da ekstradan 2k buna vermeniz lazım.

Moza R5 şuan stoklarda yok. Benim kullandığım 2. Linkteki ürün VD6 Moza R5'ten daha güçlü. Ekstra olarak fren sertleştirme kiti de kutudan çıkıyor. Moza'da ekstradan 2k buna vermeniz lazım.
ikinci el buldumda 6 aylık cihaz debriyajlı pedal seti + direksiyon 25bine veriyor alınır mı kutu fatura mevcut

ikinci el buldumda 6 aylık cihaz debriyajlı pedal seti + direksiyon 25bine veriyor alınır mı kutu fatura mevcut
Stok varken vatanda 26k'ya sıfır veriyorlardı. 2. Ele ben şahsen o parayı vermem. Nasıl kullandıkları belli değil. Direksiyon setleri biraz hassas aletler. Ben önsiparişle 26k'ya debriyaj dahil VD6 almıştım ve çok memnunum.

arkadaşlar g29 thrustmaster t300 ve şuan moza r5 kullanan biri olarak ilk baş sormam gereken soru şu pc için mi alınacak konsol için mi ? ne için kullanılacak? ikinci el okey mi? her durum önemli

arkadaşlar g29 thrustmaster t300 ve şuan moza r5 kullanan biri olarak ilk baş sormam gereken soru şu pc için mi alınacak konsol için mi ? ne için kullanılacak? ikinci el okey mi? her durum önemli
Konsolda Thrustmaster ve Logitech dışında alternatif yok zaten hocam. Bunlar dışında bir Fanatec var o da sadece sarı sitede yurtdışı. Buraya konu açanlar genelde Pc için soruyorlar. Ben de Direct Drive dışında birşeye para verilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

Daha önce direksiyon seti kullanmadıysanız öncelikle adam gibi bir Direct Drive set alarak işe başlayın. Direksiyona, pistlere, pedallara alışın daha sonra 3-5K arası herhangi bir shifter alırsınız.

Aceleniz yoksa şu ürünün stoklara gelmesini bekleyin. Sipariş verilmiş şuan gemide ürünler. Yeni yıla kadar gelmiş olur. Bunun yanına yine PXN'in A7 shifterını alırsınız totalde 20K'ya herşeyi kapatmış olursunuz.

Daha profesyonel daha kuvvetli bir set isterseniz de benim kullandığım VD6 modeli var. Ama debriyaj ve shifter ile bütçenizi çok aşacaktır.

Tavsiyem acele etmeyin V10 Pro'nun stoklara gelmesini bekleyin. Ben VD6'yı 2 ay bekledim beklediğime de değdi. G29 alıp 1-2 ay sonra kenara koyan insan çok. Çünkü hissiyatı çok kötü. Takır tukur dişli sesindan başka bir geri bildirimi yok. O yüzden vitesine vs aldanıp alan insanlar bu ne ya oyuncaktan farkı yokmuş diye ya kenara koyuyor ya sarı siteye. Direct Drive setler sürüş zevki açısından G29 türevlerinden kat kat daha gerçekçidir. Önerimle alan arkadaşlar da abi iyi ki bunu almışsız G29'la alakası yokmuş dediler.
pxn vd6yı shifter debriyajla alınca 40k oluyo şu an klsaejfjlka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,762
Üyeler
186,106
Son üye
Berke Han
Geri