Vakit varsa arada kontrol edin hb indirim yapıyor genelde parfümlerdePahalı be reis
1.6 biraz zorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son tesbih alıp verecem herhalde
Vakit varsa arada kontrol edin hb indirim yapıyor genelde parfümlerdePahalı be reis
1.6 biraz zorlar
kanka sigara kullanıyor ise güzel bir çakmak olabilir ben aldım saklıyorPahalı be reis
1.6 biraz zorlar
Kullanıyorkanka sigara kullanıyor ise güzel bir çakmak olabilir ben aldım saklıyor
Pahalılarsaat.
sigara olmaz da manevi değeri olacabilecek bi çakmak ben zippo almıştım atatürklü ve bizim burda hediyelik 1-2 şey vardı onlardan aldım yanınadaKullanıyor
Oda mantıklı
Yada 1 karton sigara da alınabilir.
Ama etikliği tartışılır
Pahalılar
Klasik hediyelerden biri bir bakabilirsinDostlar doğum günü hediyesi alacağım (Kız)
Kafamda 1k gibi bir bütçe var
Sizce ne almalıyım. Teknolojik bir eşya olmasın çok anladığı şeyler değil
Günlük kullanımda işine yarayabilecek şeyler arıyorum
Yok reis öyleside bana gelmezKızlar en çok Parayı sever. Parayı Ver söyle ben bilmem senin neye ihtiyacın var. Kendine istediğini alırsın hediyyem olsun. Daha mutlu olur
Belki o an başka birşeye ihtiyacı var. Ondan söyledim
Belki o an başka birşeye ihtiyacı var. Ondan söyledim
O zaman Saç kurutma fön al. Genelde çok lazimlari olur ve baya bozarlar cihazı.Yok reis öyleside bana gelmez
Benim düşünüp almam lazım
Redmi Watch 5 Active 1000 TL civarındaydı. Akıllı saat de bakabilirsin.Kullanıyor
Oda mantıklı
Yada 1 karton sigara da alınabilir.
Ama etikliği tartışılır
Pahalılar
Kazak, çorap gibi şeyler al o zaman, ama zevkine uysun.Yanlış anlaşılır olmaz reis dostumdur kendisi