🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

@Toprakcavlak videoda mad68 kullandığını da belitrmişsin kısaca aralarındaki farkları ve hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir misin? mad68i elime aldım çünkü nasıl bir şey olduğunu biliyorum fikir olması açısından iyi olur

@Toprakcavlak videoda mad68 kullandığını da belitrmişsin kısaca aralarındaki farkları ve hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir misin? mad68i elime aldım çünkü nasıl bir şey olduğunu biliyorum fikir olması açısından iyi olur
Mad 68 le aynı gibi bunun sesi,%75 olması çekti zaten rengi ayrı güzel yazılım bununki gerçekten çok daha iyi bak emin olabilirsin. Kablo ikisinde de aynı diyebiliriz keycapsler onunkiler daha güzeldi daha kaliteli hissettiriyordu bu da güzel ama o çok premium hissettiriyordu. O da gayet güzel alınabilir ama paraya bakacak olursak bu her yönden daha iyi 68 tuşlu seviyorum dersen gözüm kapalı öneririm ama yukarda dediklerim önemliyse bunu al üzülmezsin onda yükseltme ayağı da yok olmaz zaten 60larda ama sonuçta fark.

Mad 68 le aynı gibi bunun sesi,%75 olması çekti zaten rengi ayrı güzel yazılım bununki gerçekten çok daha iyi bak emin olabilirsin. Kablo ikisinde de aynı diyebiliriz keycapsler onunkiler daha güzeldi daha kaliteli hissettiriyordu bu da güzel ama o çok premium hissettiriyordu. O da gayet güzel alınabilir ama paraya bakacak olursak bu her yönden daha iyi 68 tuşlu seviyorum dersen gözüm kapalı öneririm ama yukarda dediklerim önemliyse bunu al üzülmezsin onda yükseltme ayağı da yok olmaz zaten 60larda ama sonuçta fark.
sizin kullandığınız güney yazı konumlu beyaz olan mıydı yoksa klasik siyah mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlardan bahsediyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-09 233015.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-09 233015.webp
    10.8 KB · Hit: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-12-09 233105.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-09 233105.webp
    9 KB · Hit: 29
nedense kalitesiz hissettirdi klavye

t60 kasasına benzettim

kalitesizliği nerden anladın hocam yani nesine dikkat ettinde söyledin
yazdımya kasası t60 kasasına benziyor diye

ben nedense böyle ağır ve kasası kaba klavyeleri seviyorum

mesela mad serisine baya hafif diyorlar ama bir denemek lazım mad68 beyaz olan baya güzel görüniyor

yazdımya kasası t60 kasasına benziyor diye

ben nedense böyle ağır ve kasası kaba klavyeleri seviyorum

mesela mad serisine baya hafif diyorlar ama bir denemek lazım mad68 beyaz olan baya güzel görüniyor
bu fiyata böyle sert plastik harici kasa bulunuyor mu sanmıyorum. eskiden bende takardım öyle kaliteli değilmiş gibi hissetiriyo işte kasası kalitei değil vs. derdim ama artık fiyatına göre bakıyorum ve manyetik bir klavyenin işlevlerini yerine getirmesi yetiyo benim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,271
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri