7800xt nitro+ sürekli çöküyor

2. El mi aldın?

Aynı sorunu 7900xt de yaşadım. 3 ay haftada 1-2 belki 3 kez çöküyordu. Son gelen güncelleme ile çökme sorunum kalmadı. Bu arada ben birde format atıp sıfırdan temiz kurulum yaptım şu an iyi gidiyoruz.
Format atmak istemiyorum ama son çare o gibi. Benim çökme oranı daha fazla ama. Mesela CS2de maçta 3 kez çöküyor en az

Format atmak istemiyorum ama son çare o gibi. Benim çökme oranı daha fazla ama. Mesela CS2de maçta 3 kez çöküyor en az
Hocam boşa format atma zaten. Format çözüm değil. Sanırım sıkıntı driver. Windows kendi driverlerini kuruyor Amd kendi driverlerini kuruyor orada bir çakışma oluyor . Ben kart tam 2 senelik oldu 1.5 sene üstüne çökme sorunu başkadı driver kaynaklı. en son gelen güncelleme ile bu sorundan kurtuldum. Amd nin kurulum öncesi ekran kartı driverlerini kaldırmak için bir programı var AMD cleanup programınıda bir dene .

AMD Cleanup Utility

Hocam boşa format atma zaten. Format çözüm değil. Sanırım sıkıntı driver. Windows kendi driverlerini kuruyor Amd kendi driverlerini kuruyor orada bir çakışma oluyor . Ben kart tam 2 senelik oldu 1.5 sene üstüne çökme sorunu başkadı driver kaynaklı. en son gelen güncelleme ile bu sorundan kurtuldum. Amd nin kurulum öncesi ekran kartı driverlerini kaldırmak için bir programı var AMD cleanup programınıda bir dene .

AMD Cleanup Utility

Bu uygulama ile silip normal driver indireceğim yine değil mi

Sıkıntılı bir kart maalesef bende de asus dual modeli vardı forza horizon 5'te durduk yere çöküyordu hatta bir ara pcie slotunda sökmeden görüntü vermedi kart yandı diye korkmuştum .d en kısa sürede o karttan kurtulmaya çalışın hocam sıkıntlı bir kart

Sıkıntılı bir kart maalesef bende de asus dual modeli vardı forza horizon 5'te durduk yere çöküyordu hatta bir ara pcie slotunda sökmeden görüntü vermedi kart yandı diye korkmuştum .d en kısa sürede o karttan kurtulmaya çalışın hocam sıkıntlı bir kart
5080li birisi fps drop mu ne yiyodu fh5te az önce

1.5 haftadır denemediğim şey kalmadı. CS2de ve forza 4te denedim. İkisinde de rastgele şekilde çöküyor. Bazen direkt masaüstüne atıyor. Bazen siyah ekranda kalıyor. Bazen sesler takılı kalıp 4 5 saniye sonra masaüstüne atıyor. Psu enermax 700w. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Psu şüphelendirdi düşük parçalar ile iyi gidiyor ama 7800xt bir tık ağır bir kart. Ben de kullanıyorum 7800xt pulse modeli sorun yok nzxt c750 ile.

kartı degistirdikten sonra pc ye format cekseydin

Geri