FPS oyunlarımı oynuyorsunuz?Mouse olarak küçük ve hafif bir şey arıyorum 2k bütçem var mouse için 1k da mouse pad için
Mouse : MCHOSE A5 Ultraaynn kral fps için alacağım
bütçede problem yok artırabilirim bir bakayım teşekkürlerMouse : MCHOSE A5 Ultra
Mousepad : Wraith Spirit Of Aim
İkiside bütçeni biraz aşıyor ve mousepadde speed ve hybrid olarak 2 seçeneğin var hız istiyosan speed kontrol istiyosan hybrid almalısın sana kalmış. Bütçeyi arttıramam diyorsan başka birşeylerde önerebilirim
arkadaşın önerdiği iki üründe müthiş başka modellere bakma direk albütçede problem yok artırabilirim bir bakayım teşekkürler
Mouse olarak küçük ve hafif bir şey arıyorum 2k bütçem var mouse için 1k da mouse pad için
3311 sensör![]()
Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M4 Wireless Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.232,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hemen bakıyorum teşekkürlerATK Dragonfly A9 Plus modelini önerebilirim ben severek kullanıyorum ve 2 ay boyunca günlük 8 saat kullandım ayda 1 şarj ettim ve hafif ürün kesinlikle bütcesinin karşılığını veren bir mouse bende bayağı araştırıp almıştım
www.klassegear.com
www.klassegear.com
www.klassegear.com
öncelikle önerin için teşekkürler mouse için 3.5 k ya kadar çıkış yapabilirim şuanlık mouse pad için de 2k civarı çıkabilir farklı önerilerin varsa yazarsan çok makbule geçer önerdiğin ürünlere göz atacağım çok teşekkürlerBütçen ₺1000 civarı esnerse Scyrox önerebilirim. Şu an v8 sarı modeli var. Herhalde bu fiyatlara alabileceğin en hafif mouse olabilir. Arkadaşların önerdikleri 56-60 gram bu mouse 30-40 gram civarı. Ayrıca 3950 sensörü var. Bu arada ne alacaksan al mavi, pembe, sarı gibi farklı renkler öneririm. Genelde bu fiyat aralığındaki farelerin renkli olanları bayağı hoş duruyor.
![]()
Scyrox Markalı Ürünler
Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır.www.gaming.gen.tr
Scyrox tek eksisi skatezleri çok iyi değil. İş görür ama yedek skatez almanı öneririm. Skatez fiyatları da KlasseGear, Wraith veya Beast espor'da satılanlar ortalama ₺250-500 arası değişiyor.
Mouse pad tarafında eğer bütçeni zorluyorsa şu anlık oradan kısıp Claws kare olan(₺150-300 arası), James Donkey kare mouse veya Monster Pusat kare mouseları ₺500 civarına satılıyor. Onlar en azından bütçe toplayana kadar işini görürler. Yine ₺1000 civarına indirimde KlasseGear(zımpara gibi diye belirtilse de o kadar rahatsız eden bir yüzeyi yok ve temiz kullanıyorsan öyle 3-6 ayda falan yıpranmıyor), Kensei veya Wraith mouse padlere bakabilirsin. Aşırı rekabetçiyim ve bütçe biriktiririm diyorsan da ₺3500 vb. Meyer gaming üzerinden Artisan mouse padler alınabilir. Boyut vb. göre fiyatı değişiyor.