Samsung Odyssey Neo G8 4K Monitörüm Geldi

RTX 5080 çek keyifine bak ömür boyu :D
Teşekkür ederim hocam. :peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakikaten çok iyi hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam. :peepokalp:
50 serisinde almaktan vazgeçtim açıkcası
60 serisinde işler iyi giderse kas gücü artışı olacak çipler 3nm ye yetişir inşallah
bi kumar oynadık ama hadi bakalım

50 serisinde almaktan vazgeçtim açıkcası
60 serisinde işler iyi giderse kas gücü artışı olacak çipler 3nm ye yetişir inşallah
bi kumar oynadık ama hadi bakalım
Hayırlısı olsun hocam :D

Sorunsuz kıllanıyorsunuz değil mi birde monitör olarak neyi kullanıyorsunuz
Güncelleme; 2X32 64GB 6000MHz CL30 kullanmaktayım 4K monitörümün yerine 380Hz asus monitörümü kullanıyorum şuan FPS oyuncusu olduğum için.

Bem hikayeli oyunlar oynuyorum xg27acs almıştım görüntü sarımsı mı kıtmızımsı mı görüntü veriyordu

Acaba ışık sızması vardı ondan mı kaynaklandı bunu almayı düşünüyorum

Ekler

• 1000033720.webp
    1000033720.webp
    64.4 KB · Hit: 6
Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.
Hayırlı olsun hocam bende G65B kullanıyorum ve 6-7 ay sonra neo g8 e geçmeyi düşünüyorum şunu soracağım neo g8 va panel ve mini led kullanıyordu galiba sizce hikayeli oyunlar için görüntü açısından oled mi daha iyi mini led mi

Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.
hayırlı olsun hocam inşallah severek sorunsuzca kullanırsınız, bir de yanlış bakmadıysam bu monitör va panel, tercih ederken bu yüzden mi ettiniz daha yüksek hz verebildiği için ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri