Öneri 2K Yüksek HZ monitör Önerisi, QD-OLED veya Tandem OLED

Yazdıklarınız çok kapsamlı ve değerli teşekkür ederim, almışken en iyisini almak istiyorum ama bakınca Gigabyte ve Asus arasında ahım şahım farklar göremedim o kadar fiyat farkına yani internette ki yazılanlarda dahil. Sizin söyledikleriniz de dahil. Antalya'da yaşıyorum sıcaklık burn-in için korkum var biraz sadece ama pencerelerim siyah perdeyle çekilmiş içerisi neredeyse karanlık oluyor.
Gigabyte sizin için ideal gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

Anladım gigabyte'da samsung paneli kullanıyor demişler, metinler çok kötü gözüküyor gibi şeyler yazmışlar anlamadım birde bu var niye ucuz diğerlerinden bu kadar?

Bir ikinciside Gigabyte'da DP 2.1 kablosu çıkmıyor sanırsam.
Dell ilk çıktığında sorunluydu. Görüntü doğruluğu gerek sdr gerekse hdr bakımından zayıftı. Fan kullanan bir model ve uğultu şikayetleri vardı. Monitörün bozulduğuna dair şikayetler de gördüm. Düzeldi mi bilmiyorum. Reddit e bakabilirsin şikayetler için. Hepsi samsung gen 4 panel kullanıyor. Metin netliği 4k qd oledler de gayet iyi sorun olmaz. Dsc ile 4k 240hz alırsın dp 2.1 ihtiyacın yok.

Dell ilk çıktığında sorunluydu. Görüntü doğruluğu gerek sdr gerekse hdr bakımından zayıftı. Fan kullanan bir model ve uğultu şikayetleri vardı. Monitörün bozulduğuna dair şikayetler de gördüm. Düzeldi mi bilmiyorum. Reddit e bakabilirsin şikayetler için. Hepsi samsung gen 4 panel kullanıyor. Metin netliği 4k qd oledler de gayet iyi sorun olmaz. Dsc ile 4k 240hz alırsın dp 2.1 ihtiyacın yok.
tamamdır dp 2.1 50 serisi ekran kartları için önemli demiş bazı yerler de o açıdan gerekli gibi hissettim detayına hakim değilim

Geri