Yardım 45 bin TL bütçe yurt dışı telefon önerisi

asawer

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
45000
Merhaba arkadaşlar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum; bütçem 45.000 TL. Birkaç model arasında kaldım. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullanımım ağırlıklı olarak film ve dizi izlemek, ara sıra oyun (aşırı oyun oynamıyorum). Önem verdiğim noktalar: IMEI kaydı/atılması kolay olması, bütçemi aşmaması ve uzun ömürlü olması.

Düşündüğüm modeller:

Honor Magic 8 Pro (global) — henüz satışta göremedim; Çin versiyonunu almak istemiyorum.

Honor Magic 7 Pro.

Xiaomi 15 Ultra.

POCO F8 Ultra.

Özellikle merak ettiklerim:

1. Türkiye'de IMEI kaydı/uygulama açısından hangisi daha sorunsuz oluyor?

2. Film/dizi izleme deneyimi (ekran, ses, pil) bakımından hangisi daha memnun eder?

3. fiyat-performans açısından bütçeme (45.000 TL) en uygun seçenek hangisi?

Deneyimlerinizi, önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

imei kaydı yapacaksan hicbiri mantıklı degil, 57k vereceksem tr garantili alırım ama cok mantıksız.
server kaydı 250 dolar civarında
f8 ultra 35 bandında imei repairsiz

Merhaba arkadaşlar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum; bütçem 45.000 TL. Birkaç model arasında kaldım. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullanımım ağırlıklı olarak film ve dizi izlemek, ara sıra oyun (aşırı oyun oynamıyorum). Önem verdiğim noktalar: IMEI kaydı/atılması kolay olması, bütçemi aşmaması ve uzun ömürlü olması.

Düşündüğüm modeller:

Honor Magic 8 Pro (global) — henüz satışta göremedim; Çin versiyonunu almak istemiyorum.

Honor Magic 7 Pro.

Xiaomi 15 Ultra.

POCO F8 Ultra.

2. Film/dizi izleme deneyimi (ekran, ses, pil) bakımından hangisi daha memnun eder?

Tr garantşli magic 7 pro en mantıklısı

Hocam toplamda 50 55e gelecek onun yerine
S24 ultra veya s25 plus tr alabilirsiniz

imei kaydı yapacaksan hicbiri mantıklı degil, 57k vereceksem tr garantili alırım ama cok mantıksız.
server kaydı 250 dolar civarında
f8 ultra 35 bandında imei repairsiz
yani illa böyle yapılmasına gerek yok başka yollarıda vardır imei kaydını resmi şekilde yapmak zaten mantıklı değil onun farkındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam toplamda 50 55e gelecek onun yerine
S24 ultra veya s25 plus tr alabilirsiniz
samsung almam hocam artı daha uyguna imei kaydı işini haletme yollarına bakacağım

Düşündüğüm modeller:

Honor Magic 7 Pro.

Xiaomi 15 Ultra.

POCO F8 Ultra.

Kayıt sorunsuzluğu olarak xiaomi modellerine bakabilirsiniz hocam. Diğer bir çok telefonda 4 ay çift telefon gezmeniz gerekir kayıt olmaz. Biraz daha bekleyip belki 17 ultra kovalayabilirsiniz vs. Siz bakın incelemelerine karar verin.

yani 2. el olur o yüzden almaya bilirim garanti hiç bir işe yaradığını düşünüyorum şahsen türkiye de maalesef bu garanti işlerini doğru dürüst yapan firma yok
52k sıfır fiyatı
Herhangi 45k ya alacağınız telefon zaten kaydıyla daha fazla olur

Kayıt sorunsuzluğu olarak xiaomi modellerine bakabilirsiniz hocam. Diğer bir çok telefonda 4 ay çift telefon gezmeniz gerekir kayıt olmaz. Biraz daha bekleyip belki 17 ultra kovalayabilirsiniz vs. Siz bakın incelemelerine karar verin.
şuan ki telefonumun ekranı arızalı ve bir telefona çokta para vermekte istemiyorum 17 ultra ne kadar gelir bilmiyorum artı performans olarak benim kullanımı aşırı ileri götürecek bir şeyinin olacağını düşünmüyorum galiba poco 8 ultra alacağım

Android mi alcan bi de 17pro al geç
android düşünüyirum 17 pro derken xiaomi 17 pro dan bahsediyorsanız onu global olmadıkça alma fikrim yok poco f8 pro da ultraya göre fark var ondan ultra seçcecğim

52k sıfır fiyatı
Herhangi 45k ya alacağınız telefon zaten kaydıyla daha fazla olur
kayıt işini başka yollarla yapma fikrim var yani illa ki o parayı vermeyi düşünüyorum poco f8 ultra almayı düşünüyorum

şuan ki telefonumun ekranı arızalı ve bir telefona çokta para vermekte istemiyorum 17 ultra ne kadar gelir bilmiyorum artı performans olarak benim kullanımı aşırı ileri götürecek bir şeyinin olacağını düşünmüyorum galiba poco 8 ultra alacağım

android düşünüyirum 17 pro derken xiaomi 17 pro dan bahsediyorsanız onu global olmadıkça alma fikrim yok poco f8 pro da ultraya göre fark var ondan ultra seçcecğim

kayıt işini başka yollarla yapma fikrim var yani illa ki o parayı vermeyi düşünüyorum poco f8 ultra almayı düşünüyorum
F8 ultrada güzel hocam. Kayıt ettirir kullanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,430
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri