Yardım Monitördeki garip ölü pixeller

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,991
bu monitörü aldım sabah geldi kurulumunu yaptım hiç bir sıkıntısı yok monitör gayet güzel ama ölü pixel testi yapayım dedim sadece siyah renkte bir tane yeşil bir tane kırmızı olacak şekilde toplam 2 tane sol üst köşede birbirine biraz yakın şekilde ölü ya da sıkışmış pixel mevcut diğer renklerde hiç göremedim ölü pixel. bu gördüklerim ölümü oluyor sıkışmışmı yardımcı olurmusunuz
vatandan aldığım için değişim talep etsem direk mağazaya gidip alabilirmiyim kabul ederlermi bu sorunu?

fotoda kırmızıyı netleyemedi kamera ama yeşil gibi aynı o da tek pixel sadece

@Tayfunns

Ekler

bu monitörü aldım sabah geldi kurulumunu yaptım hiç bir sıkıntısı yok monitör gayet güzel ama ölü pixel testi yapayım dedim sadece siyah renkte bir tane yeşil bir tane kırmızı olacak şekilde toplam 2 tane sol üst köşede birbirine biraz yakın şekilde ölü ya da sıkışmış pixel mevcut diğer renklerde hiç göremedim ölü pixel. bu gördüklerim ölümü oluyor sıkışmışmı yardımcı olurmusunuz
vatandan aldığım için değişim talep etsem direk mağazaya gidip alabilirmiyim kabul ederlermi bu sorunu?

fotoda kırmızıyı netleyemedi kamera ama yeşil gibi aynı o da tek pixel sadece

@Tayfunns
hazır bulunduğun yerde mağazası varken keşke gidip test edip alsaydın hocam. ben farklı 2 şubesine gitmiştim aynı ürünü almak için ordaki çalışanlardan biri açılmış ürün ölü piksel vs çıksa bile iade olmaz demişti başka şubedeki tam tersini söylemişti bana :D neyseki mağazadaki testlerde sorun yaşamadım deneyimleyip gerçek cevaba ulaşmadım

hazır bulunduğun yerde mağazası varken keşke gidip test edip alsaydın hocam. ben farklı 2 şubesine gitmiştim aynı ürünü almak için ordaki çalışanlardan biri açılmış ürün ölü piksel vs çıksa bile iade olmaz demişti başka şubedeki tam tersini söylemişti bana :D neyseki mağazadaki testlerde sorun yaşamadım deneyimleyip gerçek cevaba ulaşmadım
ölü piksel çıksa iade olmaz ne ya

sıkışmış pixeldir renk varsa, parmağınla hafifçe masaj yap oralara düzelir

bende duyunca şaşırdım bu tarz ürünlerin hepsinde ölü piksel garantisi yokmu diye sorduğumda aşağılayıcı gülüş yedim :D
bundan sonra alacağımız ürünleri gidip deneyip çalışanın önünde internette ucuz ordan alıyım güzelmiş deme işi

yaptık hocam bi acemilik giderdim aslında da gelsin eve uğraşmadan dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkışmış pixeldir renk varsa, parmağınla hafifçe masaj yap oralara düzelir
sadece siyah ekranda beliriyor ikiside başka renklerde hiç yok anlayamadım sıkışmışmı ölümü olduğunu

yardımcı olacak yokmu başka

Geri