Sistemim nasıl, öneri?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Eksi Artılarıyla söyler misiniz? Daha napabilirim.

360 sıvı soğutma atx anakart beyaz ram istiyom bide beyaz psu, aklıma bunlar geliyor.

marka öneriside yaparsanız sevinirim.

Parçalar gameline elite 5x
sharkon 650 v2
msi a520 mapro
asus tuf 8x2 3200
1 tb m2 kingston
dark x123 kule tipi
thermalright fan (argb var ama anakartta yok adaptörlerde de yok kaldı öyle)
5060 aero
5600

IMG_4548.webp

Önce PSU'yu değiştir.
Anakartı en kötü B550-A Gaming yap. Fan ışıklarını yakmak ve kasanın içini doldurmak için.Sıvı Soğutma ve RAM ile görselliği tamamla.
Sistem bu haliyle hem güvenli olur hem de vitrinlik bir görüntüye kavuşur hocam. Güle güle kullan.

Öndeki fanlar reverse blade mi? Değilse kasa içine hava girmiyor şu an.

ekran kartı çok kalın
AKSİNE çok ince d
ye yakınıyorum ben 2 fanlı rx 580 xfx le aynı boyda 3080 lerın 3 fanlısı hayvan gibi kart görüntü yüzünden cok üzdü ama kasayı alınca tüm kararım deghsıt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öndeki fanlar reverse blade mi? Değilse kasa içine hava girmiyor şu an.
reverse bladae anlamıyorum hocam, montjdan anlıyom ben sadece 1 i pırpır çıkıyor. Diğerleri de sesli ama hızını falan ayarlıyon 2750 ye akvaryum anca bu kadar fazla bısey beklemıyom

AKSİNE çok ince d
ye yakınıyorum ben 2 fanlı rx 580 xfx le aynı boyda 3080 lerın 3 fanlısı hayvan gibi kart görüntü yüzünden cok üzdü ama kasayı alınca tüm kararım deghsıt
şaka yaptım benim rx 580den daha ince 9070 xtyle karşılaştırınca maşa ile koca ayı

AKSİNE çok ince d

reverse bladae anlamıyorum hocam, montjdan anlıyom ben sadece 1 i pırpır çıkıyor. Diğerleri de sesli ama hızını falan ayarlıyon 2750 ye akvaryum anca bu kadar fazla bısey beklemıyom
yine de mutlu etti ben goruntu ıcın aldım zaten

Ne yap et 8gb vram işi komple patlamadan o 5060 ı çıkart elinden 12-13 e. Yerine adam gibi bir ekran kartı al.
Bir zaman sonra sağlam değer kaybedecek o kart.

şaka yaptım benim rx 580den daha ince 9070 xtyle karşılaştırınca maşa ile koca ayı
9070xt 30-40k idi ben max 15k vercektım galax alcaktım arkadaşlar cop falan dedi bende vido bulamadım ilggli bunu aldım gitmişler goruntu yanının sağına 8 pin yerleştirmiş mühendisler

Ne yap et 8gb vram işi komple patlamadan o 5060 ı çıkart elinden 12-13 e. Yerine adam gibi bir ekran kartı al.
Bir zaman sonra sağlam değer kaybedecek o kart.
kartı severek aldım severekte kullanıyorum umrumda değil oyunlarda haftada 50 saat işte çalışıyorum zaten cumaartesi pazar + haftaa içleri 1el valo atıyom sadece

9070xt 30-40k idi ben max 15k vercektım galax alcaktım arkadaşlar cop falan dedi bende vido bulamadım ilggli bunu aldım gitmişler goruntu yanının sağına 8 pin yerleştirmiş mühendisler

kartı severek aldım severekte kullanıyorum umrumda değil oyunlarda haftada 50 saat işte çalışıyorum zaten cumaartesi pazar + haftaa içleri 1el valo atıyom sadece

Tam senlik kart o zaman, değiştirmene gerek yok.

AKSİNE çok ince d

Şimdi fanı eline alıp baktığın zaman arkasında etiketli kısmı olur, fan özellikleri falan yazar, normal fanlarda hava akış yönü önden arkaya doğrudur yani etiketli kısmı sana bakıyorsa sana doğru hava üflüyor demektir. Random aldıysan fanlar reverse değildir ve şu haliyle kasa içindeki havayı bütün fanlar dışarı atacak şekilde montajlanmış diye yorumladım. Sıcaklıklara kötü etki eder. Öndeki 4 fanı söküp ters çevirip o şekilde monte etmeni öneririm. Fanların linkini falan atabilirsen kontrol edip reverse ya da değil diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,698
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri