Powersupply marka güç

EmirGnss

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar,
Dostlar, power supply değiştirmek istiyorum. Şu anda sistemimde Bitfenix 750W 80+ Bronze PSU takılı. Benim düşündüğüm yeni model ise Asus ROG Thor 1000W 80 PLUS Platinum, 135 mm fanlı, full modüler.
Bunun ekstra faydası var mı? Voltaj problemi yaratır mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1765412095732.webp

Merhabalar,
Dostlar, power supply değiştirmek istiyorum. Şu anda sistemimde Bitfenix 750W 80+ Bronze PSU takılı. Benim düşündüğüm yeni model ise Asus ROG Thor 1000W 80 PLUS Platinum, 135 mm fanlı, full modüler.
Bunun ekstra faydası var mı? Voltaj problemi yaratır mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Yani hocam elinizdeki yetiyorsa gerek yok ayrıca ROG serisi psular çok pahalı illa alıcaksanız top tier psulara bakın forumda listesi var.

Kanka sistem ne? Neden 1000w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide çok pahalı, dediği gibi top tier bakın

Kanka sistem ne? Neden 1000w

Bide çok pahalı, dediği gibi top tier bakın
5070 ekran kartı. İntel core i-7 12700KF işlemci asusun Ürünlerini seviyorum açıkçası asus olsun ve 1000 w alayım dedim direk

Asus msi ikiside aynı özellikte mi paylaştığın hocam

Merhabalar,

Alıntıyı görüntüle
Sisteme bağlı, R9 9950X 3D işlemci RTX 5090 ekran kartı gibi takılıyorsan böyle bir PSU alıp hakkını vermek lazım ama benim para vereceğim şeyler değil bunlar taş çatlasa 5070Ti alırım ona da 750W 2000 liralık güç kaynağım rahat yeter.

Merhabalar,

Alıntıyı görüntüle
sakın ama sakın ama sakın kazıktan başka bir şey değil.
ultra mega üst seviye alabilecğin bu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1200-gold-pa-2g2bb-eu-1200-w-fiyati,795055923.html var

sakın ama sakın ama sakın kazıktan başka bir şey değil.
ultra mega üst seviye alabilecğin bu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1200-gold-pa-2g2bb-eu-1200-w-fiyati,795055923.html var
yapıyorsun bu sporu kardo mantıklı aslında bu da full modüler mi bu acaba

Sisteme bağlı, R9 9950X 3D işlemci RTX 5090 ekran kartı gibi takılıyorsan böyle bir PSU alıp hakkını vermek lazım ama benim para vereceğim şeyler değil bunlar taş çatlasa 5070Ti alırım ona da 750W 2000 liralık güç kaynağım rahat yeter.
“Kanka, Hakkın dediğin ne anlamda? Tam olarak ifade edememişsin. Benim amacım burada sistemimin parçalarını bilindik markalardan seçmek ve mümkün olduğunca biraz daha üst segmentte tutmak. Şu an Bitfenix markalı 750 W Bronze bir güç kaynağı kullanıyorum; marka çok bilindik sayılmaz. ROG’u bilindik bir marka olduğu için düşündüm ama Jombo arkadaşım güzel bir öneride bulundu. Bahsettiği power supply alınabilir.”

Son düzenleme:

“Kanka, Hakkın dediğin ne anlamda? Tam olarak ifade edememişsin. Benim amacım burada sistemimin parçalarını bilindik markalardan seçmek ve mümkün olduğunca biraz daha üst segmentte tutmak. Şu an Bitfenix markalı 750 W Bronze bir güç kaynağı kullanıyorum; marka çok bilindik sayılmaz. ROG’u bilindik bir marka olduğu için düşündüm ama Jombo arkadaşım güzel bir öneride bulundu. Bahsettiği power supply alınabilir.”
Evet full modüler atx 3.1 gen5 ne istersen var A+ zaten :D

5070 ekran kartı. İntel core i-7 12700KF işlemci varmış bence bu kadar bütçe ve 1200-1000w saçma ya
Yani öyle :D ama ömürlük bir şey istiyorsa gündelik bir kullanıcının alabileceği en iyi psu sanırım.

Kalan parçalar da üst segment ise değer kısacası. Yoksa ortalama bir sistemi bununla beslemenin pek gereği yok boşa masraf.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,325
Üyeler
186,603
Son üye
Burak29
Geri