❌İndirim Bitti! Ipad Air M2 128GB WIFI+ Cellu.11''Liquid Retina Ekran 21.786TL

hocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğim
apple eğitim indirimi bitmediyse oradan m3 air + pencil pro alabilirsin ben 3 ay once 27 ye falan almıştım

Birileri iptal etti herhalde, rastgele bakarken stok görünce bi tanede ben aldım. Uzun zamandır ipad bakınıyordum bu iyi oldu. Fiyat makul. M2 uzun yıllar götürür.

S9 fe yi severek kullanan biri olarak, iPad tablette ayrı bir kulvar bence. İmkanım olsa iPad alırdım.

S9 fe yi severek kullanan biri olarak, iPad tablette ayrı bir kulvar bence. İmkanım olsa iPad alırdım.
fe alırsan tabi öyle dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s11 ile ipad air rakip bile değil ipad pro daha iyi ama

bunlar dönüştürücü ile monitöre bağlanıyor klavye mouse basit bilgisyar gibi bile kullanabilirsiniz. Bende m2 işlemcili ipad pro 11'' vardı kamerası haric m2 air bi farkları yoktu diye hatırlıyorum ( ahım şahım ) bence de 2-3 sene rahatlıkla götürür 10 sene biraz abartı olmuş gerçi bende yedek telefon olarak iphone 6s bile calışıyor ama nasıl çalışıyor bide bana sor :) yavaş yavaş destekleri çekiyorlar uygulamalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri