Çözüldü✓ AM5 Anakart önerisi istiyorum

yazdim Genelde E serilerinde iki Chipset var E olmayanlarda bir tane. Donanimina bakar USB 4.0 ilerisi icin önem teskil eden unsurlar. Internet girisi 5Gbits vs vs arti SSD 5.0 GPU 5.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre sana Cok iyi üc ANAKART tavsiyesinde bulundum sec begen al Pisman olmazsin (y)

yazdim Genelde E serilerinde iki Chipset var E olmayanlarda bir tane. Donanimina bakar USB 4.0 ilerisi icin önem teskil eden unsurlar. Internet girisi 5Gbits vs vs arti SSD 5.0 GPU 5.0

Bana göre sana Cok iyi üc ANAKART tavsiyesinde bulundum sec begen al Pisman olmazsin (y)
https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-...WIFI+7+ATX+Anakart&qid=1765626007&sr=8-1&th=1 Hocam son kez soruyorum bunu mu alayım yoksa
https://www.amazon.com.tr/MSI-X870-...prefix=msi+x870+thomahawk+wifi,aps,206&sr=8-5 Bunu mu alayım ?

MSI X870 TOMAHAWK arti Bios un yeni yüzü ayar platformu dizayn.Kullanim aygit sogutucu sistemi.Birde MSI de ALC4080 Soundchipi var Gigabyte da o yok ALC1220 var onda ince Detay.MSI deki yeni Soundchip(y)

@Only06

MSI X870 TOMAHAWK arti Bios un yeni yüzü ayar platformu dizayn (y)
Tamamdır hocam MSI X870 TOMAWK alıp arkama yaslanıyorum cevabın için çok teşekkür ediyorum :peepokalp:
Sana güveniyorum ve alıyorum. :D

MSI X870 TOMAWK Aldım değerli cevap veren dostlar herkese teşekkür ediyorum.
@Only06 Sana da çok teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:
@Only06

Tamamdır hocam MSI X870 TOMAWK alıp arkama yaslanıyorum cevabın için çok teşekkür ediyorum :peepokalp:
Sana güveniyorum ve alıyorum. :D
Al Begenmezsen beni bul. tekrar. Ben tsk ederim yardimci olabildi isem ne mutlu bana. Simdiden Hayirli olsun arkadasim.:alien::D

Son düzenleme:

CMOS manuelde yapabilirsin o SIKINTI degilde Bence MSI 870 THOMAHAWK ama kiyaslamasini yap.Alıntıyı görüntüle

Almanca yaziyor Rakam olarak giris cikislari anlarsin umarim :(
Hangi site hocam bu

X870 Tomahawk olanı almayı düşünmüştüm ama şu videodan dolayı vazgeçmiştim. X870E Tomahawk da sorunları çözdüler.
ARGB soketlerinin hepsini aşağıya koymaları, Wifi sorunu falan , MSI a yakıştıramamıştım. Halbuki MSI hiç üzmedi daha önce beni.
Belki yeni sürücülerle çözmüşlerdir Wifi sorununu.
Ama genel anlamda dolu bir anakart
Gigabyte Aorus Elite Ice olanı aldım, X870E olanı. Bunda da BIOS da kablosuz mouse sıkıntısı oldu(Muhtemelen yüksek polling rate den dolayı) ama onu kabloyu takarak çözdüm.
Dün gece X870 Aorus olan indirimdeydi 13-14 gibi bişeydi sanırım. Daha fazla etmez bu seğment bence

X870 Tomahawk olanı almayı düşünmüştüm ama şu videodan dolayı vazgeçmiştim. X870E Tomahawk da sorunları çözdüler.
ARGB soketlerinin hepsini aşağıya koymaları, Wifi sorunu falan , MSI a yakıştıramamıştım. Halbuki MSI hiç üzmedi daha önce beni.
Belki yeni sürücülerle çözmüşlerdir Wifi sorununu.
Ama genel anlamda dolu bir anakart
Gigabyte Aorus Elite Ice olanı aldım, X870E olanı. Bunda da BIOS da kablosuz mouse sıkıntısı oldu(Muhtemelen yüksek polling rate den dolayı) ama onu kabloyu takarak çözdüm.
Dün gece X870 Aorus olan indirimdeydi 13-14 gibi bişeydi sanırım. Daha fazla etmez bu seğment bence
Ne demek istiyorsun hocam ?

Ne demek istiyorsun hocam ?
Kısacası X870 Tomahawk yerine X870E Tomahawk ı almak daha mantıklı. İkisi de hemen hemen aynı fiyat.
Satıcı Tekramarket.
Tekramarket, MSI resmi satıcılarından biri. Güvenilirdir yani.
Şimdi Şota nın Türkçe konuşmasını Türkçeye çeviren tercüman gibi, videoyu çevirmeye çalışmayayım :)
Adam gayet güzel bi şekilde anlatmış.

Kısacası X870 Tomahawk yerine X870E Tomahawk ı almak daha mantıklı. İkisi de hemen hemen aynı fiyat.
Satıcı Tekramarket.
Şimdi Şota nın Türkçe konuşmasını Türkçeye çeviren tercüman gibi, videoyu çevirmeye çalışmayayım :)
Bu kart özelinde mi bilmiyorum ama Windows 10 da Wifi sürücü desteği yok şikayeti yazmışlar kullananlar.
Gerçekten sitesinde yok driver. Win 11 kullanacaksan zaten problem yok

Satıcı Tekramarket.

Bu kart özelinde mi bilmiyorum ama Windows 10 da Wifi sürücü desteği yok şikayeti yazmışlar kullananlar.
Gerçekten sitesinde yok driver. Win 11 kullanacaksan zaten problem yok
GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000Mhz (OC) USB4 WIFI 7 ATX Anakart Bunu satın aldım hocam beyaz modelini iyi midir ?
Tomahawk iptal ettim.

GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000Mhz (OC) USB4 WIFI 7 ATX Anakart Bunu satın aldım hocam beyaz modelini iyi midir ?
Tomahawk iptal ettim.
Ben MSI cıyım normalde. İlk defa Gigabyte kullanıyorum. X870E Aorus Elite Ice Wifi kullanıyorum. Soketine kadar bembeyaz yapmışlar :) Komple beyaz sistem kurdurdu bana
Gerçekten çok güzel bir anakart. BIOS u da güzel.Memnunum. Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,342
Son üye
Kumc7
Geri