Pc sürekli kapatıyor kendini lütfen yardım

da4141

80+
Reaksiyon skoru
32
Pc kendini kapatıyor arkadaşlar yeni aldım dün götürdüm vatana incelediler işlemci dediler yeni işlemci taktılar yine aynı devam ediyor 2 haftalık pc tat tuz kalmadı artık bir yardım edin
Bu tarz bi hata alıyorum

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-12-09 saat 22.25.11_f34c5dd8.webp
    WhatsApp Görsel 2025-12-09 saat 22.25.11_f34c5dd8.webp
    158.9 KB · Hit: 30
Merhaba, donanımlardan birinde sıkıntı var gibi? Sürekli mi bu şekilde oluyor? Normal çalıştığı bir süre oluyor mu?

RAM de sıkıntı olma ihtimali çok yüksek. Ek olarak OC var mı? Isı değerleriniz normal miydi? Yakın zamanda ekran kartı ya da anakart ile alakalı güncelleme yaptınız mı?

Merhaba, donanımlardan birinde sıkıntı var gibi? Sürekli mi bu şekilde oluyor? Normal çalıştığı bir süre oluyor mu?
1 saat max gidiyor sonra direk reset
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM de sıkıntı olma ihtimali çok yüksek. Ek olarak OC var mı? Isı değerleriniz normal miydi? Yakın zamanda ekran kartı ya da anakart ile alakalı güncelleme yaptınız mı?
2 haftalık PC hocam her şey günceldi herhangi bir müdahale yapmadım ben

Klavyende Windows Logolu dügmeye basili tut R ye bas cikan ufak Pencerenin icine perfmon /rel yaz enterle bak ne hatalari vermis Bilgisayarin.. belki sorun bulmanda yardimci olur. PSU yenimi eskimi ?Arkadasimizin dedigi gibi RAM hatasida olabilir. Memtest den gecir bir gece kullanmadigin zaman iceriginde.

Disk sağlığına bir bak. Disk'e sağ tıklayıp, özelliklerden erişebilirsin. Bios üzerinden de bakabilirsin. Veya Healdisk gibi programlar ile daha çabuk olabilir.

Hocam ram miş

Klavyende Windows Logolu dügmeye basili tut R ye bas cikan ufak Pencerenin icine perfmon /rel yaz enterle bak ne hatalari vermis Bilgisayarin.. belki sorun bulmanda yardimci olur. PSU yenimi eskimi ?Arkadasimizin dedigi gibi RAM hatasida olabilir. Memtest den gecir bir gece kullanmadigin zaman iceriginde.
Ram miş hocam

Disk sağlığına bir bak. Disk'e sağ tıklayıp, özelliklerden erişebilirsin. Bios üzerinden de bakabilirsin. Veya Healdisk gibi programlar ile daha çabuk olabilir.
Hocam ram miş suan için sorun düzeldi gibi

hocam ram miş suan için normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,668
Üyeler
186,770
Son üye
leturas
Geri