Steam Dışı 203Gb Alan Var Ve Silemiyorum Yardım

Reaksiyon skoru
71
1765781650407.webp

'steam dışı' dediğin alan steam oyunları haricinde bilgisayarında yüklü olan her şey anlamına geliyor. Steamden zaten silemezsin.

'steam dışı' dediğin alan steam oyunları haricinde bilgisayarında yüklü olan her şey anlamına geliyor. Steamden zaten silemezsin.
şimdi öyle olmuyormuş bende yeni öğrendim steam oyun indirtikten sonra durdurursan ve steami kapatırsan dosya steam dışında gidiyor diye biliyorum redite yazıyolar

Steam dışı, oyunlar haricinde kalanlar demek.
Resimler, Dosyalar, Windows, Epic games oyunları...

şimdi öyle olmuyormuş bende yeni öğrendim steam oyun indirtikten sonra durdurursan ve steami kapatırsan dosya steam dışında gidiyor diye biliyorum redite yazıyolar
kardeşim eskidendi o. Şimdi steam oyun indirirken elektrikler bile gidip gelse steam tekrar açtığında kaldığı yerden devam ediyor. Eğer iptal edersen de o zaman yüklediği kısmı siliyor kim yazdıysa sağlam kolpa sıkmış. Steam dışı yazan her şey steamdeki oyunlar dışındaki tüm programlar işletim sistemi fotoğraflar vs kısaca steam hariç her şey orada görünür.

tamamda ben epciden sadece 60 gb oyun var lol valo var bide 500 gb bir şey yok bilgisayarda
System32'yi silince düzelir :D işin şakası bir yana
https://apps.microsoft.com/detail/xp9m26rsclnt88 bunu yükleyip neyin yer kapladığına bakabilirsin. Senin bahsettiğin dosyaların kalıyor olayı aşağıdaki downloading ve temp kısmında gerçekleşiyor orada bir dosya varsa temizlersin olur biter steam önce dosyaları downloadinge indirir tempe yazar sonra hepsini common içine taşır
1765790034588.webp

tamamda ben epciden sadece 60 gb oyun var lol valo var bide 500 gb bir şey yok bilgisayarda
sen bir de muhtemelen windowsun yüklü olduğu pcnin ana diskine steam oyunlarını yüklüyorsun dolayısıyla steam harici dosyalar hayli fazla o yüzden öyle gözüküyor. 50gb zaten windowsun kendisi var bildiğim kadarıyla lol ve valorant oyunları da az yer kaplamıyor. Onun haricinde microsoft office programları bile steam dışı olarak listelenir.

Arkadaşların dedikleri yeterli gelmediyse C diskinin boyutu ile steam dışının boyutunu karşılaştır bende oyun yok diye eşitte Oyunlar + Atölye + Steam Dışı = C Diskin olur
1765790301755.webp

lol 22, valo da 50 gb boyutta, az yer kaplamıyor onlar da yani. İndirilen dosyaları, masaüstü uygulamaları, belgeler, çöp kutusu vs. hep c diskine bağlı. arama çubuğuna "akıllı depolama" yazıp o menüden bir miktar yer açabilirsin hocam gereksiz uygulamaları silip.

Geri