jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,534
Kalbini kırmak istemem ama 2x16 versiyonunu 2800'e almıştım XDhocam 3 hafta önce 5350 e almamıştım ah be
Kalbini kırmak istemem ama 2x16 versiyonunu 2800'e almıştım XDhocam 3 hafta önce 5350 e almamıştım ah be
normal hocam, bize de alsaydın 10 12 bin vermeye razıyım 2*16 yaKalbini kırmak istemem ama 2x16 versiyonunu 2800'e almıştım XD
hatta 14 e bilenormal hocam, bize de alsaydın 10 12 bin vermeye razıyım 2*16 ya![]()
sırf bu yüzden bilgisayar kurmasam mı diyorumRam fiyatları gerçek olamayacak kadar uçmuş. Her gün duyuyordum ram fiyatları çok artiyor diye ama bu konu başlığını görünce gidip en ucuz 8gb ram e baktım 2.000tl diyor bu ne inanılmaz pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akıl alır gibi değil
Çok çok çok istiyorsan kur bence. Ben ekran kartımı sattım eğer tüm sistemi satssydim muhtemelen konsolla devam ederdimsırf bu yüzden bilgisayar kurmasam mı diyorum
16 gb ram fiyatına bak. Söylenecek söz yok
sadece oyun oynayacam diye düşünsem kesinlikle bilgisayara bulaşmam, çok saçma mantıksız bu fiyatlarda.. ps5 alırım daha iyiÇok çok çok istiyorsan kur bence. Ben ekran kartımı sattım eğer tüm sistemi satssydim muhtemelen konsolla devam ederdim
malesef hocamverilir. daha ucuza ram yok cunku.
Hocam gündelik kullanımda fark hissedilmez. Şu an itopyada 8k ya rgb model var ben cuma günü almıştım tekrar İnternet stoğu açılmış isterseniz alabilirsiniz.o daha mı kaliteli oluyor hocam? öyleyse cuma gününü mü beklesem? incehesap da
bende ryzen5 7500f aldım 5700 e
5200 mhz olanı mı diyorsunuz hocami 8099 tl olanBeyler itopyada şu an İnternet stoğu açıldı 8k ya rgb model tek adet alınabiliyor. İhtiyacı olan alsın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam gündelik kullanımda fark hissedilmez. Şu an itopyada 8k ya rgb model var ben cuma günü almıştım tekrar İnternet stoğu açılmış isterseniz alabilirsiniz.